Over Kyra van Camerijk

Ik ben Kyra van Camerijk, geboren in Rotterdam en later verhuisd naar Tilburg voor mijn studie Docent Muziek aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ik ben, naast mijn werk bij de Associatie voor Coaching, werkzaam als sopraan(solist), zangdocent, vocal coach, koordirigent.

Naast werken vind ik het namelijk ook heel leuk om me te blijven professionaliseren op zowel coach- als muzikaal gebied.

Wat doe je bij de Associatie voor Coaching?

Mijn rol binnen de Associatie voor Coaching is erg divers. Zo verzorg ik de cursus administratie en draag zorg voor alle facilitaire zaken. Daarnaast houd ik me bezig met de planning, diverse secretariële taken en ben ik vaak het eerste aanspreekpunt wanneer mensen contact opnemen met de Associatie voor Coaching. Tot slot ben ik ook een sparringpartner voor mijn collega Dirk en zorg ik voor een afgemeten dosis humor en gezelligheid op ons kantoor. 😉

Hoe ben je bij de Associatie voor Coaching terecht gekomen?

Via een Facebook advertentie ben ik in contact gekomen met Dirk. Hij zocht namelijk iemand die de muzieklessen voor Muziek=COOL kon verzorgen op de 3 basisscholen in Aarle-Rixtel. Op dat moment was ik op zoek naar een leuke muzikale klus en had ik gereageerd. Een leuk gesprek in Aarle-Rixtel gehad en ik kon aan de slag. Dit project heb ik 1,5 jaar gedaan. Een jaar later kwamen Dirk en ik weer in contact; we spraken over muziek en ook over de Associatie voor Coaching. Of ik interesse had om naast muziekles geven ook het team van de Associatie te komen versterken. En dat had ik!

Wat vind je het leukste aan je werk bij de Associatie voor Coaching?

Het leukste aan mijn werk bij de Associatie voor Coaching vind ik de diversiteit aan werkzaamheden en dat ik mijn werk flexibel in kan delen. Daarnaast vind ik het fijn dat de Associatie een plek is waar ik mezelf kan zijn en dat er ruimte is voor een goeie grap, een traan of een diepgaand gesprek.

Wat was je eerste indruk over de collega's?

Een fijn team met verschillende mensen; met verschillende achtergronden en kwaliteiten. Naast dat we verschillend zijn, hebben we ook een gemeenschappelijke deler: passie voor coaching en opleiden.

Waar zie jij de Associatie voor Coaching over 5 jaar?

De Associatie voor Coaching zie ik over 5 jaar opleidingen aanbieden op meerdere locaties. In Aarle-Rixtel en ergens midden Nederland. Nog steeds met dezelfde visie op coaching en opleiden, alleen groter vertegenwoordigd.

Wat is jouw persoonlijke Motto?

Ik heb geen motto.

Hoe zou jij de Associatie voor Coaching beschrijven in 3 woorden?

Kwaliteit – Persoonlijk – Betrokken

Recommended Posts