Versterk Jouw Organisatie van Binnenuit

Als manager, HR-professional, leidinggevende of ondernemer weet je dat de kracht van een organisatie ligt in de mensen die er werken. Het optimaal benutten van hun potentieel kan het verschil maken tussen goede en uitstekende prestaties. Coaching is een effectieve methode om individuen, teams en organisaties te ontwikkelen, betrokkenheid te vergroten en een cultuur van continue groei te bevorderen. De Associatie voor Coaching helpt je om deze kracht binnen jouw organisatie te benutten.

Sparren met Dirk Verhoeven

Wil je eens vrijblijvend sparren over wat coaching en het ontwikkelen van coachende vaardigheden voor jezelf, jouw medewerkers, teams en organisatie kan betekenen? Bel dan naar 0492-385544, stuur een mailtje naar info@associatievoorcoaching.com of plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij bieden erkende en geaccrediteerde opleidingen aan op diverse niveaus, speciaal ontworpen om jouw eigen mensen en leiders op te leiden tot coaches. Of het nu gaat om het volgen van een volledige coachopleiding of het aanleren van coachvaardigheden, onze programma’s zorgen ervoor dat jouw medewerkers de juiste tools en technieken in handen hebben om anderen effectief te begeleiden.

Onze korte opleidingen richten zich op het ontwikkelen van specifieke coachvaardigheden voor individuele gespreksvoering en teamontwikkeling. Deze trainingen zijn ideaal voor professionals die hun communicatie- en begeleidingsvaardigheden willen verbeteren om direct impact te maken in hun dagelijkse werkzaamheden.

Leiderschapsontwikkeling

Wij helpen bij het opbouwen van een ontwikkelingsgerichte cultuur binnen jouw organisatie. Door middel van coachend begeleiden kunnen leiders en managers een omgeving creëren waarin medewerkers meer betrokken raken en zich voortdurend kunnen ontwikkelen. Dit leidt tot hogere prestaties en meer tevredenheid op de werkvloer. Voor meer informatie vul hieronder het formulier in of maak een spar afspraak met Dirk.

Versterking van de Interne Coach Pool

Voor organisaties die al een interne coach pool hebben, bieden wij verdere opleiding en accreditatie aan om deze coaches naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast verzorgen wij professionele activiteiten voor hun verdere ontwikkeling, zoals supervisie en mentoring. Zo blijft jouw interne coachingsteam up-to-date en effectief. Voor meer informatie vul hieronder het formulier in of maak een spar afspraak met Dirk.

Implementatie van Individuele Coaching of Externe Coach Pool

Wij verzorgen de implementatie van individuele coaching trajecten binnen jouw organisatie of helpen bij het opzetten van een externe coach pool met professionele coaches. Deze coaches kunnen medewerkers, managers en leiders begeleiden bij diverse vraagstukken, variërend van persoonlijke ontwikkeling tot teamdynamiek en strategische uitdagingen. Voor meer informatie vul hieronder het formulier in of maak een spar afspraak met Dirk.

APK voor Medewerkers, Managers, Leiders en Ondernemers

Voor medewerkers, managers, leiders en ondernemers die een paar keer per jaar willen sparren met een professionele coach, bieden wij een APK-programma aan. Dit programma zorgt voor een onafhankelijke en verfrissende blik op jouw persoonlijke en professionele uitdagingen, zodat je altijd scherp en effectief blijft. Voor meer informatie vul hieronder het formulier in of maak een spar afspraak met Dirk.

Waarom Kiezen voor de Associatie voor Coaching?

De Associatie voor Coaching staat voor kwaliteit, professionaliteit en continue ontwikkeling. Onze opleidingen, trainers en coaches zijn onafhankelijk geaccrediteerd en worden erkend door gerenommeerde coachberoepsverenigingen zoals de International Coaching Federation (ICF), Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en EMCC Global. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zorgen wij ervoor dat jouw organisatie de vruchten plukt van effectieve coaching en begeleiding.

Managers

 1. Hoe kan ik de productiviteit en motivatie van mijn team consistent hoog houden, vooral tijdens periodes van verandering?
 2. Wat zijn de beste manieren om conflict binnen mijn team te herkennen en effectief te beheren?
 3. Hoe kan ik mijn leiderschapsstijl aanpassen om beter aan te sluiten bij de individuele behoeften van mijn teamleden?

HR-professionals

 1. Hoe kan ik een cultuur van continue ontwikkeling en leren binnen de organisatie bevorderen?
 2. Welke strategieën kunnen helpen bij het behouden van toptalent in een competitieve arbeidsmarkt?
 3. Hoe kan ik effectief omgaan met medewerkers die weerstand bieden tegen veranderingen in de organisatie?

Leidinggevenden

 1. Hoe kan ik mijn communicatieve vaardigheden verbeteren om een meer open en vertrouwenwekkende werkrelatie te creëren?
 2. Wat zijn de beste methoden om mijn teamleden te inspireren en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken?
 3. Hoe kan ik beter prioriteiten stellen en mijn tijd beheren om zowel strategische als operationele doelen te behalen?

Ondernemers

 1. Hoe kan ik mijn bedrijfscultuur transformeren om innovatie en creativiteit te stimuleren?
 2. Wat zijn effectieve manieren om mijn leiderschap aan te passen aan de groeiende en veranderende behoeften van mijn bedrijf?
 3. Hoe kan ik mijn eigen stress en werkdruk beter beheren om een voorbeeld van gezonde werkbalans voor mijn medewerkers te zijn?

 

Onze Opleidingen

Hieronder tref je de verschillende opleidingen aan en kun je doorklikken voor meer informatie of je inschrijven voor de opleiding. Wanneer je eerst wil kennismaken met een van onze opleiders en wellicht nog wat vragen beantwoord wil hebben kun je ook kiezen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Geaccrediteerde Coachopleiding

Ontketen je potentieel met onze geaccrediteerde coachopleidingen!
Verscherp je coaching vaardigheden en word de game changer in je coachees leven met onze geaccrediteerde opleidingen.
Meer info

Korte Coach Opleidingen

Ontwikkel je coach vaardigheden in korte ééndaagse opleidingen
Verrijk je vaardigheden snel met onze korte eendaagse opleidingen. Doelgericht leren voor directe impact in je vakgebied.
Meer info

Professionele ontwikkeling

Werk aan je professionele ontwikkeling als coach
Transformeer je coaching met gerichte professionele ontwikkeling en vergroot je groei in je coachpraktijk en carrière.
Meer info

Supervisie en mentoring

Supervisie opleiding en individuele supervisie en mentoring
Versterk je coaching door onze supervisie opleiding en individuele begeleiding. Duik dieper in je vaardigheden voor meesterschap in coaching.
Meer info