Korte Opleidingen

Coaching wordt in de sport, net zo goed als in het bedrijfsle­ven, vaak ingevuld vanuit gedachten van bovenschikking en onderschikking. De coach weet hoe het moet, hij draagt die kennis over aan de spelers, hij laat ze oefe­ningen doen en geeft terugkoppelingen omtrent de juistheid van hun gedrag.

Wanneer wij het echter over coaching hebben, dan is dat veel meer vanuit een gedachte van evenwaardigheid. Leidinggevende, begeleiders en medewer­kers zijn partners op de werkplek, die allen hun eigen speci­fieke in­breng hebben om een gezamenlijk eindresultaat te bereiken. Leidinggevende en Coaches binnen hoogpresterende organisaties weten het beste uit mensen en organisaties te halen in plaats van het beste uit zichzelf in mensen te stoppen. 

'Coaching = Iemands gehele potentieel aan mogelijkheden aanbo­ren en laten vrijkomen om tot maximale prestaties te komen’.

De korte opleidingen van de Associatie voor Coaching zijn 1-daagse opleidingen met uiteenlopende onderwerpen. Alle onderwerpen zijn natuurlijk te linken aan het vakgebied coaching en kunnen door een breed publiek worden gevolgd. De opleidingen zijn als aparte opleidingen te volgen maar kunnen ook prima worden gecombineerd. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid in een soort “Cafetaria” model je opleidingen samen te stellen.

Hieronder tref je de verschillende korte opleidingen aan en kun je doorklikken voor meer informatie of je inschrijven voor de opleiding. Wanneer je eerst wil kennismaken met een van onze opleiders en wellicht nog wat vragen beantwoord wil hebben kun je rechts kiezen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of je inschrijven voor een van onze Webinars of Expedities.

ICF_CCE_Mark_Color
Nobco-logoPE-Vignet-v3
CE_Level1_Color

Coachend Begeleiden

1 daagse

Coachend Begeleiden

Sturen zonder de baas te spelen.
Meer Info

Kunst van het vragen stellen

1 daagse

Kunst van het vragen stellen

Antwoorden zetten een punt, vragen brengen de zaak in beweging.
Meer Info

Coachen van team ontwikkeling

1 daagse

Coachen van team ontwikkeling

Het krachtig begeleiden van teams.
Meer Info

Transactionele Analyse

2 daagse

Transactionele Analyse

Toegepast in professionele coaching
Meer Info