Professionalisering voor Coaches

Om als coach ‘professioneel’ te blijven dien je je coachende vaardigheden te onderhouden en verder te ontwikkelen. Binnen de Associatie voor Coaching zijn hier diverse mogelijkheden voor zoals onder andere de Binnencirkel, thema avonden en diverse 1 en 2-daagse opleidingen, waaronder de Kunst van het vragen stellen, Coachen van Teamontwikkeling, Ondernemen voor Coaches en Transactionele Analyse.

Bij veel van deze professionaliseringsactiviteiten is het mogelijk om CCEU (Certified Coach Education Units) of Permanenten Educatie (PE) punten te verkrijgen waarmee je je accreditatie bij de beroepsverenigingen ICF en Nobco/EMCC kunt aanvragen en verlengen.

Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

De professionaliserings activiteiten van de Associatie voor Coaching bevatten een uiteenlopend arsenaal aan onderwerpen. Alle onderwerpen zijn natuurlijk te linken aan het vakgebied coaching en kunnen door een breed publiek worden gevolgd. Sommige activiteiten zijn ontwikkeld specifiek voor Professional Coaches en zijn bedoeld om Persoonlijke Educatieve Punten (PE) of Certified Coach Education Units (CCEU) te bemachtigen die nodig zijn voor (her)accreditatie. De activiteiten zijn als aparte activiteiten te volgen maar kunnen ook prima worden gecombineerd. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid in een soort “Cafetaria” model je activiteiten samen te stellen.

Hieronder tref je de verschillende professionaliserings activiteiten aan en kun je doorklikken voor meer informatie of je inschrijven voor de activiteit. Voor de korte opleidingen en onze Certified Professional Coach opleidingen, kun je hiernaast de button volgen. Wanneer je eerst wil kennismaken met een van onze opleiders en wellicht nog wat vragen beantwoord wil hebben kun je rechts kiezen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of je inschrijven voor een van onze “Expedities”. 

De Binnencirkel

Uitgebreid Professionaliseren voor Coaches

De Binnencirkel

4 dagen intensief professionaliseren met diverse thematiek en intervisie.
Meer Info

Peer 2 Peer Coaching

Samen oefenen voor Praktijkuren

Peer 2 Peer Coaching

Een half jaar onbeperkt samen oefenen om zo praktijkuren te maken en beter te worden in je vak.
Meer Info

Individuele Coaching

Wordt professioneel begeleid in je vraagstuk

Individuele Coaching

In een aantal gesprekken je resultaten bereiken door professionele begeleiding van onze gecertificeerde Coaches.
Meer Info

Mentoring & Supervisie

Wordt professioneel begeleid in je ontwikkeling als coach

Mentoring en Supervisie

Wil je je naast de opleidingen verder ontwikkelen als coach? Vraag een mentor of supervisie gesprek aan.
Meer Info

Credential Aanvraag

Begeleiding op je individuele credential aanvraag

Credential Aanvraag

Wil je begeleiding in je credential aanvraag voor zowel de Nobco/EMCC als de ICF, klik dan hieronder.
Meer Info