Coachopleidingen voor verschillende branches

Onze coachopleidingen zijn speciaal ontworpen om professionals uit verschillende branches te helpen zich te ontwikkelen en te groeien in het coachvak. Of je nu een coach bent die zijn vaardigheden wil professionaliseren of een onderwijsprofessional die leerlingen en medewerkers begeleidt, wij hebben een passend programma voor jou. Hieronder stellen we onze verschillende branches en klantgroepen aan je voor:

  1. Voor Coach professionals: Als coach wil je jezelf voortdurend blijven ontwikkelen en professionaliseren in het coachvak. Onze coachopleidingen bieden jou de mogelijkheid om je vaardigheden aan te scherpen, nieuwe technieken te leren en je accreditatie bij de ICF en de NOBCO/EMCC Global te behalen. Of je nu net begint als coach of al jarenlange ervaring hebt, wij hebben opleidingen en programma’s die aansluiten bij jouw behoeften en ambities.

  2. Voor Onderwijs professionals: In het onderwijs speel je een cruciale rol bij het begeleiden van leerlingen en/of medewerkers. Onze coachopleidingen zijn geschikt voor onderwijsprofessionals in zowel het primair, speciaal, middelbaar als hoger onderwijs. Of je nu mentor bent, studieloopbaan begeleider, docent, decaan of andere onderwijsgerelateerde functies bekleedt, onze opleidingen bieden je de nodige tools en technieken om effectieve begeleiding te bieden aan je leerlingen en medewerkers.

  3. Voor Pedagogisch professionals: In de kinderopvang is het volgens de CAO verplicht voor pedagogisch medewerkers om een erkende coachopleiding te volgen. Bij de Associatie voor Coaching bieden wij de Certified Professional Coach opleiding aan, deze is door de branche vereniging FCB erkent. Deze opleiding stelt jou in staat om je coachingvaardigheden te ontwikkelen en optimaal te benutten in je werk met kinderen en hun ouders.

  4. Voor Zorg professionals: Zorgprofessionals en teamleiders spelen een essentiële rol in het begeleiden van zowel teams als individuen in de zorgsector. Onze coachopleidingen zijn ontworpen om zorgprofessionals de nodige vaardigheden en inzichten te bieden om effectieve coachinginterventies te kunnen doen. Of je nu werkzaam bent in de geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen, thuiszorg of een andere zorginstelling, onze programma’s kunnen je helpen om betere resultaten te behalen in je begeleidingswerk. Ook het initiëren en begeleiden van zelfsturende en zelforganiserende teams creëert vaak de behoefte je coachende vaardigheden te vergroten. 

  5. Voor HR: HR-medewerkers en -managers spelen een belangrijke rol bij het begeleiden en ondersteunen van medewerkers binnen organisaties. Onze coachopleidingen bieden HR-professionals de mogelijkheid om coachende vaardigheden te ontwikkelen en in te zetten in hun dagelijkse werkzaamheden. Of je nu verantwoordelijk bent voor talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding of verzuimpreventie, onze opleidingen zullen je helpen om effectieve coachingrelaties op te bouwen en duurzame resultaten te behalen.

  6. Voor Ondernemers en Leidinggevenden: Als ondernemer of leidinggevende speel je een cruciale rol in de groei en ontwikkeling van je organisatie. Onze coachopleidingen bieden jou de mogelijkheid om coachende vaardigheden aan te leren, zodat je in staat bent om meer verantwoordelijkheid bij je medewerkers neer te leggen. Door het ontwikkelen van coachende leiderschapsvaardigheden kun je een positieve impact hebben op de groeimogelijkheden van je organisatie.

Bij de Associatie voor Coaching streven we ernaar om hoogwaardige coachopleidingen aan te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van professionals in verschillende branches. Of je nu een coach, onderwijsprofessional, pedagogisch medewerker, zorgprofessional, HR-medewerker, ondernemer of leidinggevende bent, wij hebben een passend programma dat je zal helpen om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze opleidingen en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in je professionele groei als coach.

Professional Coach Week

ICF ACC (Level 1) en NOBCO/EMCC Global Practitioner opleiding in één week

PROFESSIONAL COACH WEEK

Een solide basis waarin je de vaardigheden voor resultaatgericht coachen onder de knie krijgt.
Meer info

Deel 1 - ACC / Practitioner

9 daags ICF ACC (Level 1) & NOBCO/EMCC Global Practitioner programma

PRACTITIONER COACH (ACC)

Een solide basis waarin je de vaardigheden voor resultaatgericht coachen onder de knie krijgt.
Meer info

Deel 2 - PCC / Senior Practitioner

10 daags programma ICF PCC (Level 2) & NOBCO/EMCC Global Senior Practitioner

SENIOR PRACTITIONER COACH

In dit deel vindt verdere verdieping plaats. Je leert coachen op effectief gedrag, emoties en het werken met diverse tools.
Meer info