Referenties deelnemers Opleidingen & In-Company trainingen

 
 

De Associatie voor Coaching biedt naast trainingen in ‘open inschrijving’ ook professionaliseringsworkshops aan binnen de context van de eigen organisatie.  Dit is bijvoorbeeld een goede keus indien je coaching en zelfsturing (verder) wilt vormgeven binnen je eigen team, afdeling of op het niveau van de organisatie. Onze In-Company trajecten bieden veel mogelijkheden om een gezamenlijk draagvlak te creëren en afspraken te maken met elkaar. Tevens kan de doorlooptijd van een dergelijk traject vaak sneller (en goedkoper) zijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden qua programma, inhoud, etc. verwijzen wij je naar de in-company pagina elders op deze website: https://associatievoorcoaching.com/professionalisering-voor-leidinggevenden-incompany-training/

Vele organisaties in uiteenlopende sectoren zijn hierin voorgegaan, zowel groot als middelgroot, profit en non-profit. Hieronder enkele namen van bedrijven of instanties die gekozen hebben voor professionalisering van de medewerkers/leidinggevenden via een Opleiding (open inschrijving) dan wel een In-Company traject:

Zorg sector

Industrie & Technologie

Onderwijs & Kinderopvang


Overheid & Non-Profit