Supervisie voor Coaches

Ontdek de Kracht van Professionele Supervisie

Bij de Associatie voor Coaching zetten we ons in voor de continue professionele ontwikkeling van coaches en andere professionals die werken vanuit de coachende principes. Onze supervisieprogramma’s zijn ontworpen om jouw coachingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, of je nu een beginnende coach bent, een ervaren professional of je wil als manager, leidinggevende of ondernemer je coachvaardigheden verder ontwikkelen, supervisie brengt je hierin verder. Daarnaast is er voor zeer ervaren professionele coaches de mogelijkheid om erkent ESIA supervisor te worden en zo in staat te zijn individuen en groepen in het ontwikkelen van coachende principes te begeleiden. Hieronder tref je wat meer informatie over de verschillende supervisie mogelijkheden.

Individuele Supervisie – Persoonlijk en Afgestemd

Onze individuele supervisietrajecten bieden een-op-een begeleiding door ervaren en geaccrediteerde supervisoren. Dit persoonlijke traject stelt je in staat om diepgaand te werken aan jouw unieke coachingsstijl, uitdagingen en doelstellingen. Met individuele supervisie krijgt je de ruimte om jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling te versnellen.

Groepssupervisie – Samen Leren en Groeien

In onze groepssupervisieprogramma’s deel je ervaringen met andere coachingprofessionals, ga je actief aan de slag met het voeren van begeleidingsgesprekken en leer je direct van andermans perspectieven. Dit dynamische leerproces verrijkt jouw eigen praktijk en biedt nieuwe inzichten en benaderingen. Groepssupervisie is ideaal voor degenen die de kracht van collectieve wijsheid en onderlinge ondersteuning willen ervaren.

Opleiding Supervisie voor Coaches 

Past het je om anderen een stap verder te helpen in hun ontwikkeling als coach? Ben je ervan overtuigd dat duurzame ontwikkeling van coaches tot verbetering van resultaten leidt? Komen collega coaches ook regelmatig naar je toe met een begeleidingsvraag? En hoe pakt je dat aan? Welke coachvaardigheden voor begeleidingskundigen heb je al ontwikkeld? Hoe houd je jouw rol zuiver? En wat is jouw volgende stap?

Met de opleiding Supervisie voor Coaches spelen we in op deze groeiende behoefte. In deze opleiding maak je kennis met de fundamenten van supervisie.

Waarom Kiezen voor Supervisie bij Ons?

Onze supervisieprogramma’s zijn zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor maximale impact. Met onze ervaren supervisoren, praktijkgerichte aanpak en flexibele leertrajecten, bieden wij je alles wat nodig is om als coach en begeleider te excelleren.

  • Ervaren en geaccrediteerde ESIA supervisoren
  • Praktijkgerichte en persoonlijke benadering
  • Flexibele leertrajecten voor individuele en groepssupervisie
  • ESQA opleiding Supervisie voor Coaches.

Individuele Supervisie

Verdiep en verfijn uw coachingsvaardigheden met onze Individuele Supervisie.

INDIVIDUELE SUPERVISIE

Ervaar maatwerkbegeleiding en persoonlijke aandacht van ervaren supervisoren. Een unieke kans om uw coachingstechnieken te versterken en uw praktijk naar nieuwe hoogten te brengen.
Meer info

Groep Supervisie

Samen Leren, Samen Groeien - Ontdek de dynamische kracht van groep supervisie.

GROEP SUPERVISIE

In een setting van collegiale samenwerking en gedeelde inzichten, stimuleert onze groepssupervisie zowel individuele als gezamenlijke ontwikkeling.
Meer info

Opleiding Supervisie

ESQA geaccrediteerde opleiding tot erkent NOBCO/EMCC Global ESIA Supervisor

SUPERVISIE OPLEIDING

Onze Supervisie voor Coaches opleiding biedt de essentiële tools en inzichten om supervisievaardigheden te ontwikkelen, versterken en meesterlijk toe te passen.
Meer info
Logo Accreditatie ICF-Nobco-EMCC-ACTO