Over Barbara Verhoeven

Ik ben Barbara Verhoeven, getrouwd met Dirk en moeder van Martijn, Ilse en Jasper. Ik ben geboren en getogen in Best waar ik samen met Dirk weer terecht ben gekomen na onze studies. Ik heb een achtergrond in de bouw en werk naast mijn baan bij de Associatie voor Coaching ook bij Diamant Zaag- en Betonboringen. In het weekend ben ik te vinden op het hockeyveld in de goal. Ik schilder en teken graag en volg regelmatig workshops om nieuwe creatieve vormen of ideeën uit te werken in een mooie kaart of tekening.

Wat doe je bij de Associatie voor Coaching?

Binnen de Associatie voor Coaching verzorg ik de financiële administratie. Ik zorg voor de uitgaande en binnenkomende facturen en de correcte afhandeling hiervan. Daarnaast verzorg ik ook de salarisadministratie. Als laatste ben ik met mijn creativiteit vaak diegene die een kaartje maakt en schrijft en ook de leuke presentjes voor de collega’s gedurende het jaar mag vormgeven.

Hoe ben je bij de Associatie voor Coaching terecht gekomen?

Toen Dirk het bedrijf overnam in 2013, ben ik mede-eigenaar geworden. Omdat mijn vaardigheden meer liggen op het administratieve deel van de organisatie, heb ik dat vanaf toen direct opgepakt.

Wat vind je het leukste aan je werk bij de Associatie voor Coaching?

Ik kan mijn werk redelijk zelfstandig uitvoeren en ben daardoor makkelijk gefocust en dat is bij een financiële administratie wel handig. Enkele keren per jaar zien we elkaar allemaal tegelijkertijd in een teamuitje, een teamoverleg of onze befaamde kerstborrel en dan is het leuk om met aandacht voor elkaar te genieten van wat we samen hebben neergezet.

Wat was je eerste indruk over de collega's?

Fijne mensen met altijd aandacht voor wat er speelt. Kundig in hun vak met oog voor ontwikkeling van de ander maar zeker oog voor gezelligheid of een steuntje in de rug.

Waar zie jij de Associatie voor Coaching over 5 jaar?

De Associatie voor Coaching is sterk aan het groeien. De groei zit ook in een verbreding van de markt. Dit zorgt ook voor een nog grotere diversiteit aan deelnemers en ervaringen in een leergroep. Over 5 jaar zijn wij de plek waar mensen zich, professionaliseren en verderverdiepen in het vakgebied coaching. We worden (nog steeds) genoemd in de top 5 van vooraanstaande coachopleiders in Nederland en zijn dan een voorbeeld voor andere opleiders.

Wat is jouw persoonlijke Motto?

“Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”

Hoe zou jij de Associatie voor Coaching beschrijven in 3 woorden?

Professioneel – Samen – Fijn

Recommended Posts