Heeft uw organisatie al een pedagogisch coach conform de wet IKK?

 

 

Indien je werkzaam bent of professioneel betrokken in de branche van de Kinderopvang en/of Peuterspeelzalen, ken je de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) natuurlijk als geen ander. Hierin is geregeld dat vanaf 2019 elke kinderopvangorganisatie een pedagogisch beleidsmedewerker/coach op hbo-niveau moet hebben. Hij of zij ontwikkelt pedagogisch beleid en coacht de pedagogisch medewerker.

 

Eén van de mogelijkheden om te kunnen voldoen aan de kwalificatie-eis pedagogisch beleidsmedewerker/coach is het behalen van een certificaat branche erkende scholing voor coaching en/of pedagogiek.

 

Wist je dat je hiervoor bij de Associatie voor Coaching op de juiste plek bent?

Sinds eind april 2019 hebben wij voor onze Certified Professional Coach – Deel 1 opleiding de officiële erkenning dat ons programma voldoet aan deze gestelde kwaliteitseisen en daarmee een door de CAO kinderopvang erkende training betreft!

 

De complete lijst met branche-erkend scholingsaanbod is gepubliceerd op de website van FCB.

Je vindt de Assocatie voor Coaching op pagina 6 van het overzicht:
https://www.kinderopvang-werkt.nl/sites/fcb_kinderopvang/files/lijst_pbmc_10-09-2019.pdf
Het hier genoemde scholingsaanbod is vastgesteld door de gezamenlijke cao partijen, en voldoet aan de criteria uit het functieboek voor branche- erkende scholing.

 

Via deze link vindt je alle benodigde informatie over de Certified Professonial Coach – Deel 1 opleiding elders op onze website en kun je tevens de info-brochure downloaden.

Recommended Posts