In gesprek met één van onze opleiders: Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers (MCC)

 

Onze opleiders zijn het gezicht van de Associatie voor Coaching. De cursisten leren niet alleen van hen, maar delen ook veel mét hen, zoals je dat ook met een (personal) coach hebt. Hoewel je natuurlijk zelf aan het roer staat van jouw behaalde resultaten tijdens een opleidingstraject, geeft de opleider (lees: zijnde de persoon) in kwestie natuurlijk wel mede vorm aan hoe jij de opleiding beleeft en wat je er naast het theoretisch en praktische deel voor jezelf qua ontwikkeling nog méér uithaalt. Onze opleiders/trainers zijn in de dagelijkse praktijk ook coach.

Soms willen mensen ook graag een indruk of gevoel krijgen bij wie de trainers zijn, wanneer ze zich oriënteren op een bepaalde opleiding. Op onze website (menu: Over Ons > Ons Team) stellen de mensen achter de Associatie zich persoonlijk voor met foto. Eén van hen, Ardie Nooijen-Kuijpers, behaalde enige tijd geleden alweer haar MCC-titel (Mastercoach) en die gelegenheid leende zich uitstekend om haar eens wat meer vragen te stellen. Dit resulteerde in een mooi gesprek met een bijzondere vrouw!

 

In deze video vertelt Ardie wat meer over de persoon achter de opleider, en welke droom zij als coach heeft. Ardie is tamelijk uniek, want zij werd als 10e Mastercoach toegevoegd in de korte rij van slechts 12 MCC’ers in Nederland ten tijde van dit gesprek. Ook kom je te weten waarom zij nu juist voor dít vak heeft gekozen, en wat haar motivatie is geweest om zich aan te sluiten bij de Associatie voor Coaching. Met gepaste trots horen wij haar zeggen dat de Associatie dé plek is, als één van de zes geaccrediteerde opleidingen, waar je de juiste pokon-voeding krijgt als je wilt groeien!

Oh, en je ontdekt ook nog waarom coachen volgens Ardie vergeleken kan worden met gekookte spaghetti gooien:)

 

Klik hieronder op de video en maak nader kennis met Ardie én ons prachtige opleidingsinstituut. Een plek waar je je thuis kunt voelen.

Recommended Posts