Certified Professional Coach – Deel 1 ACC/Practitioner Opleiding
Blended Variant in Utrecht Lunetten

Vanaf het najaar van 2024 bieden we onze gerenommeerde Certified Professional Coach – Deel 1 opleiding aan in een innovatieve blended variant in Utrecht Lunetten. Deze opleiding combineert 6,5 fysieke dagen met 4 online dagdelen, waarbij we tijdens de online sessies focussen op gespreksmomenten en coachobservaties. Dit format biedt deelnemers de kans om intensief te oefenen en direct feedback te krijgen, zowel fysiek als online.

Reisafstand en Flexibiliteit Onze huidige volledig fysieke trainingen worden aangeboden in Aarle-Rixtel, nabij Eindhoven. We hebben gemerkt dat reisafstand sinds corona een belangrijke factor is geworden bij de keuze voor het volgen van een opleiding. Door deze opleiding in de regio Utrecht aan te bieden en een deel online te maken, willen we de reistijd verminderen en meer flexibiliteit bieden aan onze deelnemers.

Voordelen van de Blended Variant

 1. Flexibiliteit en Toegankelijkheid De combinatie van fysieke en online trainingsdagen geeft je de flexibiliteit om je leerproces aan te passen aan jouw drukke agenda. Door de fysieke bijeenkomsten in Utrecht Lunetten te combineren met online sessies, verkorten we de reistijd en verhogen we je gemak. Dit maakt de opleiding toegankelijker voor iedereen, ongeacht waar je woont of werkt.

 2. Intensief en Interactief Leren Onze blended variant biedt intensieve en interactieve leerervaringen. Tijdens de fysieke dagen kun je direct oefenen en feedback ontvangen van onze ervaren trainers en je medecursisten. De online sessies zijn gericht op gespreksmomenten en observaties, waar je in een veilige omgeving echte coachgesprekken voert en direct feedback krijgt. Deze combinatie zorgt voor een diepere en meer betekenisvolle leerervaring.

 3. Ervaringsgericht en Praktijkgericht Bij de Associatie voor Coaching geloven we in leren door te doen. Onze blended opleiding is ontworpen om ervaringsgericht te zijn, waarbij je casussen inbrengt uit je eigen werk- of privéleven. Dit stelt je in staat om de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je eigen context, waardoor je groei en ontwikkeling versneld worden.

 4. Diverse en Dynamische Leeromgeving We moedigen diversiteit in onze opleidingsgroepen aan omdat we geloven dat we van elkaar kunnen leren. Door te kiezen voor de blended variant, maak je deel uit van een dynamische leeromgeving met deelnemers uit verschillende sectoren en met uiteenlopende ervaringsniveaus. Deze diversiteit verrijkt je leerervaring en biedt nieuwe perspectieven die je mee kunt nemen in je eigen coachingpraktijk.

 5. Hoogwaardige Accreditaties Onze Certified Professional Coach – Deel 1 opleiding is geaccrediteerd door de ICF, Post-HBO en NOBCO/EMCC Global. Deze keurmerken staan garant voor de hoogste kwaliteit en erkenning in het vakgebied. Door te kiezen voor deze opleiding, investeer je in een gecertificeerde en erkende opleiding die je carrière als coach een vliegende start geeft.

 6. Persoonlijke en Professionele Groei Coachen gaat niet alleen over het begeleiden van anderen, maar ook over je eigen persoonlijke en professionele groei. Onze blended variant biedt uitgebreide mogelijkheden voor zelfreflectie, intervisie en mentorschap, zodat je niet alleen een betere coach wordt, maar ook een betere versie van jezelf.

 7. Toekomstbestendig Coachen In een snel veranderende wereld is het belangrijk om je coachvaardigheden up-to-date te houden en aan te passen aan nieuwe realiteiten. De blended variant van onze opleiding is ontworpen met de toekomst in gedachten, waarbij je leert hoe je zowel fysiek als online effectief kunt coachen. Dit maakt je veerkrachtiger en beter voorbereid op de uitdagingen van morgen.

Voordelen van Opleiden in Utrecht

 1. Centraal Gelegen voor Gemak en Bereikbaarheid Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, biedt een ideale locatie voor onze Certified Professional Coach opleiding. Met uitstekende openbaar vervoersverbindingen en centrale ligging is Utrecht gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van het land. Of je nu met de trein, bus of auto reist, je bent altijd snel ter plaatse, waardoor je kostbare tijd bespaart die je kunt investeren in je persoonlijke en professionele groei.

 2. Minder Reistijd, Meer Leertijd Door de opleiding in regio Utrecht aan te bieden, verkorten we je reistijd aanzienlijk. Dit betekent minder tijd onderweg en meer tijd voor wat echt belangrijk is: leren, oefenen en netwerken. Met onze blended variant, waarbij een deel van de opleiding online plaatsvindt, maximaliseren we je leerervaring en minimaliseren we de tijd die je kwijt bent aan reizen.

 3. Inspirerende Leeromgeving Utrecht staat bekend om zijn historische charme gecombineerd met moderne faciliteiten. De stad biedt een inspirerende leeromgeving waar je je volledig kunt richten op je ontwikkeling als coach. De trainingslocatie in Utrecht Lunetten biedt rustige en goed uitgeruste ruimtes die bevorderlijk zijn voor intensieve leer- en oefensessies.

 4. Netwerken met Gelijkgestemde Professionals Het volgen van de opleiding in een centrale locatie als Utrecht trekt een diverse groep professionals aan uit verschillende sectoren en regio’s. Dit biedt een unieke kans om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en waardevolle contacten te leggen die je carrière als coach kunnen verrijken en ondersteunen.

 5. Balans tussen Werk en Privé Onze locatie in Utrecht helpt je een betere balans te vinden tussen je werk, studie en privéleven. Door de centrale ligging en de mogelijkheid om een deel van de opleiding online te volgen, kun je je tijd efficiënter indelen en heb je meer ruimte om je leerdoelen te combineren met je dagelijkse verantwoordelijkheden.

Kies voor Kwaliteit, Flexibiliteit en Gemak in Utrecht

Door te kiezen voor onze Certified Professional Coach – Deel 1 opleiding in regio Utrecht, investeer je niet alleen in je toekomst als coach, maar profiteer je ook van alle voordelen die deze centrale en dynamische locatie te bieden heeft. Bereik je leerdoelen sneller, netwerk met gelijkgestemde professionals en geniet van een inspirerende en toegankelijke leeromgeving.

Schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding in Utrecht en begin je reis naar het worden van een gecertificeerde en succesvolle coach. Voor meer informatie en inschrijving, klik hier om naar de opleiding te gaan of neem contact op met ons team. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in Utrecht en samen te bouwen aan jouw toekomst als professional coach!

 

Onze Opleidingen

Hieronder tref je de verschillende opleidingen aan en kun je doorklikken voor meer informatie of je inschrijven voor de opleiding. Wanneer je eerst wil kennismaken met een van onze opleiders en wellicht nog wat vragen beantwoord wil hebben kun je ook kiezen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Geaccrediteerde Coachopleiding

Ontketen je potentieel met onze geaccrediteerde coachopleidingen!
Verscherp je coaching vaardigheden en word de game changer in je coachees leven met onze geaccrediteerde opleidingen.
Meer info

Korte Coach Opleidingen

Ontwikkel je coach vaardigheden in korte ééndaagse opleidingen
Verrijk je vaardigheden snel met onze korte eendaagse opleidingen. Doelgericht leren voor directe impact in je vakgebied.
Meer info

Professionele ontwikkeling

Werk aan je professionele ontwikkeling als coach
Transformeer je coaching met gerichte professionele ontwikkeling en vergroot je groei in je coachpraktijk en carrière.
Meer info

Supervisie en mentoring

Supervisie opleiding en individuele supervisie en mentoring
Versterk je coaching door onze supervisie opleiding en individuele begeleiding. Duik dieper in je vaardigheden voor meesterschap in coaching.
Meer info

Recommended Posts