Simpel maar cruciaal: dé manier om je als coach in Den Bosch te onderscheiden

Met de groeiende populariteit van het inschakelen van coaches, blijft het aantal coaches toenemen, ook in Den Bosch. Door de groeiende concurrentie tussen coaches wordt steeds moeilijk het kaf van de koren te scheiden, maar er is één simpele manier waardoor jij je als coach duidelijk kan onderscheiden van de rest. Dit kun je doen door een opleiding bij ons te volgen.

 

Als coach in Den Bosch is een goed begin om de hoek

Of iemand werkelijk een kwalitatief goede coach is, wordt gereflecteerd in de vooropleiding en relevante werkervaring. De werkervaring omvat zowel het coaching als beroep zelf, als werkervaring in het vakgebied waar de coach actief is. Nog belangrijker is de vooropleiding: deze moet namelijk erkend zijn. Of een voltooide vooropleiding erkend is, kan eenvoudig gecontroleerd worden door contact op te nemen met het NOLOC of de NOBCO, of de EMCC of ICF. Met een erkende vooropleiding heb jij als coach al een goede basis bereikt. Wij zijn een erkend bedrijf en je kunt bij ons diverse soorten coaching opleidingen volgen.

Visie-op-coaching-kleur

Visie op coaching

Wanneer wij het over coaching hebben dan is dat vanuit een gedachte van even­waardig­heid.

incompany-kleur

Open versus Incompany

Naast ‘open inschrijving’ kan de opleiding ook binnen jouw eigen organisatie verzorgd worden.

Visie-op-coaching-kleur

Visie op coaching

Wanneer wij het over coaching hebben dan is dat vanuit een gedachte van even­waardig­heid.

Coaching is een continu leerproces

Daarnaast is het belangrijk dat jij je als coach ook na een erkende vooropleiding blijft ontwikkelen. Eén goede en aantoonbare manier waarop je dit doet, is door regelmatig cursussen, workshops, en opleidingen te blijven volgen. Deze kunnen globaal zijn, bijvoorbeeld door de beginselen van coaching als opfrisser door te lopen, maar deze opleidingen kunnen op gericht zijn op specifieke, veel voorkomende knelpunten. Zo verfijn jij als coach je eigen vaardigheden onderscheid je jezelf meteen van je concurrentie.

Breed opleidingsaanbod bij de Associatie van Coaching

Naarmate coaches steeds vaker worden ingezet om mensen te begeleiden, is het belangrijk dat zij zoveel mogelijk vakbekwaam worden. De Associatie van Coaching speelt hier een grote rol in door diverse opleidingen aan te bieden, bijvoorbeeld opleidingen die zich richten op de basis van coaching en intensieve één- of tweedaagse opleidingen die dieper ingaan op specifieke knelpunten die relevant zijn voor coaches. Alle opleidingen die wij aanbieden zijn erkend door het ICF en EMCC, dus je bent verzekerd van kwalitatieve opleidingen die jou apart zetten van de andere coaches in regio Den Bosch. Geïnteresseerd? Bel ons op op 0492-385544 of stuur een mailtje naar info@associatievoorcoaching.com.