[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Back to school!

[/vc_column_text][vc_column_text]We gaan weer beginnen!!
Hopelijk heb je een fijne zomer gehad en ben je weer helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Wij in ieder geval wel en we hebben er weer zin in!
Hieronder vast een voorproefje van ons programma voor dit najaar: Schoolcoach opleiding, vier 1-daagse opleidingen.. En nog meer!

NIEUW: Opleiding Beginnend Leidinggeven

Met trots presenteren we onze nieuwe opleiding ‘Beginnend Leidinggeven’.

In elk vak, ook bij leidinggeven, heb je een aantal basisvaardigheden nodig die je als nieuweling dient te leren. Voor een groot deel leer je die in de praktijk met vallen en opstaan. Training en opleiding kunnen ervoor zorgen dat je in de praktijk een aantal bulten en schrammen minder oploopt. De opleiding ‘Beginnend leidinggeven’ reikt een groot aantal vaardigheden aan om in de nieuwe job als leidinggevende overeind te blijven en/of succesvol te worden.
Ben je benieuwd wat deze opleiding voor jou kan betekenen? Lees meer…

Schoolcoach opleidingen 2017/2018

Ook dit najaar starten we wederom met de nieuwe leergangen van onze Schoolcoach Opleidingen. NIEUW dit schooljaar is de samenwerking met de Marnix Academie te Utrecht. Hierdoor is het mogelijk om onze Schoolcoach Opleidingen zowel in Aarle-Rixtel als in Utrecht te volgen.

Vier 1-daagse opleidingen

Dit najaar bieden we vier 1-daagse opleidingen aan, waarin je de belangrijkste vaardigheden van coachend leidinggeven eigen maakt, de Kunst van het vragen stellen onder de knie krijgt, ervaart hoe teamontwikkeling plaatsvindt en hoe je als coach daarop kunt sturen. Daarnaast ga je oefenen met het maken van duidelijke afspraken.
Het zijn opleidingen waarin je je vaardigheden middels oefeningen uit (eigen) praktijk traint en uitdiept. Onze opleidingen zijn theoretisch goed onderbouwd en zijn vooral praktisch.

Klik hier[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts