Voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wij geloven dat het vakgebied coachen de basis vormt voor resultaatgerichte ontwikkeling. Of het nu gaat om het versterken van individuen, teams of organisaties, coaching zorgt dat er beweging komt – “een stap voorwaarts”. Om dit effectief in te kunnen zetten, is er een goede coaching opleiding nodig. Coaching is meer dan alleen aan het werk gaan als coach. Het volgen van een coaching opleiding kan je ook helpen om beter leiding te geven of de sfeer binnen je team te verbeteren. 

Coachen is in onze huidige organisaties niet meer weg te denken. De medewerkers van vandaag de dag hebben een goede opleiding genoten, zijn mondig en willen invloed hebben op de manier waarop ze het werk willen uitvoeren. Deze ontwikkeling houdt gelijke tred met de wens van leidinggevenden dat medewerkers meer verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werk. In die zin is de ontwikkeling van het coachen iets om blij van te worden. Dit betekent echter wel dat je als leidinggevende anders moet gaan werken, wat voor sommigen nog lastig kan zijn. Een professionele coaching opleiding die is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling helpt je probleemloos mee te gaan in deze verandering. 

Uiteraard is de opleiding ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het coachvak en op wat voor manier dan ook met coaching aan de slag willen. Of je nu wil gaan werken als kindercoach, teamcoach, businesscoach of lifestyle coach, onze opleiding geeft je een solide basis mee waar je altijd op terug kunt vallen. 

Wij bieden diverse geaccrediteerde coachopleidingen aan welke voldoen aan de hoogste internationale standaarden van dit moment. Naast lange leergangen bieden wij ook korte ééndaagse en meerdaagse programma’s met betrekking tot jouw ontwikkeling als coach.

Play Video
Visie-op-coaching-kleur

Visie op coaching

Wanneer wij het over coaching hebben dan is dat vanuit een gedachte van even­waardig­heid.

incompany-kleur

Coaching als managementstijl

Coaching is een managementstijl die appelleert aan initiatief, creativiteit en autonomie

kwaliteit-kleur

Kwaliteit

Wij geloven niet in “omgevallen boekenkast” trainingen, maar in onafhankelijk geaccrediteerde opleidingen.

Laatste nieuws

Partners