Effectieve schoolcoach opleidingen voor het onderwijs

De schoolcoach opleidingen van de Associatie voor Coaching zijn er voor iedereen die het als een van zijn of haar voornaamste taken ziet om één-op-één te coachen. Geef je in het dagelijks leven onderwijs? Dan zijn onze effectieve coachopleidingen wellicht echt iets voor jou. Maar ook als je leidinggevende bent, directeur, trainer of mentor, leer je tijdens onze opleidingen alles wat je moet weten over goed coachen. Daarnaast worden onze opleidingen ook gevolgd door consultants, staf- en P&O-functionarissen, coaches, re-integratiebegeleiders en ga zo maar door. Kortom, onze opleidingen zijn er voor iedereen die het vak van goed coachen onder de knie wil krijgen.

 

Schoolcoach opleidingen: de korte of de lange variant

De Associatie voor Coaching biedt meerdere keuzevarianten voor deze opleiding. De lange varianten zijn daarbij ondergebracht in twee opleidingsdelen. Dit zijn de ‘Certified Professional (School) Coach Deel 1 – Taakbekwaam’ en de ‘Certified Professional (School) Coach Deel 2 – Vakbekwaam.’ Bij Deel 1, ‘Taakbekwaam’, leer je hoe je resultaatgericht kunt coachen. Je voert op een professionele wijze coachgesprekken en je brengt de gecoachte in ontwikkeling. Bij Deel 2, ‘Vakbekwaam’, wordt deze inhoud verder verdiept. Hierbij word je vakbekwaam en maak je kennis met uiteenlopende tools die je bij coachgesprekken kunt inzetten. Ook leer je anderen naar en in effectief gedrag te coachen.

Professional (School) Coach Week – ACC

De korte keuzevariant van deze opleiding is de Professional (School) Coach Week – ACC. De inhoud van deze opleiding komt volledig overeen met de lange keuzevariant ‘Certified Professional (School) Coach Deel 1 – Taakbekwaam’. De doorlooptijd is echter aanzienlijk korter. Je kunt er dan voor kiezen om na deze week wat meer tijd te nemen om praktijkuren te maken.

Voor vragen of inschrijven

Heb je een vraag over deze coachopleidingen of wil je graag meer informatie over het verschil tussen de korte en de lange keuzevariant? Bel ons dan op telefoonnummer 0492 – 385 544. Stuur je liever een mail, dan kan dit via info@associatievoorcoaching.com, of door ons online contactformulier in te vullen. Om je meteen in te schrijven voor een van onze coachopleidingen kun je gebruik maken van ons online inschrijfformulier.