De opleiding tot coach van de Associatie voor Coaching

Wil je een opleiding tot coach volgen en de fijne kneepjes van het vak van coaching leren? Kies dan voor een van de erkende coachopleidingen van de Associatie voor Coaching. Wij hebben voor iedere leidinggevende en coach een ruime keuze aan uiteenlopende opleidingssoorten. Of je nu een beginnend leidinggevende bent of al meer ervaren en gevorderd. Daarnaast bieden we je de keuzemogelijkheid om een opleiding in korte variant of in lange variant te volgen. Kortom, iedereen die het vak van coaching goed onder de knie wil krijgen is bij de Associatie voor Coaching helemaal aan het juiste adres.

 

Opleiding tot coach voor beginners

Heb je net een leidinggevende functie gekregen en wil je graag leren hoe je zo effectief mogelijk je medewerkers kunt coachen? Dan kun je bij ons de ‘Certified Professional Coach Deel 1 – Taakbekwaam’ opleiding volgen. Deze bestaat uit twee delen, te weten Deel 1a – ‘Foundation’ en Deel 1b – ‘Practitioner’. Je kunt er dus voor kiezen om deze delen los van elkaar bij ons te volgen, of tegelijk. Wil je graag deze opleiding volgen maar het liefste met een zo kort mogelijke doorlooptijd? Dan kan dit door je in te schrijven voor onze ‘Professional Coach Week – ACC’. Dit is een intensieve weekopleiding die uit 14 dagdelen bestaat en daarna nog 2 terugkomdagen.

Opleidingen voor de ervaren en gevorderde coach

Nadat je de ‘Certified Professional Coach Deel 1 – Taakbekwaam’ succesvol hebt afgerond, kun je verdergaan met onze opleiding ‘Certified Professional Coach Deel 2 – Vakbekwaam.’ Tijdens deze opleiding vindt verdere verdieping van de materie plaats die tijdens Deel 1 – ‘Taakbekwaam’ aan de orde kwam. Ben je al een ervaren en gevorderde coach? Dan is onze opleiding ‘Supervisie voor Coaches’ wellicht precies wat je zoekt. Het programma van deze opleiding is van hoogstaande kwaliteit en leert je onder meer hoe je (aspirant) professionals en coaches kunt begeleiden en superviseren. Ook leer je begeleidingsadviezen te geven aan opdrachtgevers.

Voor vragen en meer informatie

Meer weten over de coachopleidingen van de Associatie voor Coaching? Mail dan naar info@associatievoorcoaching.com, of bel met 0492 – 385 544. Ook kun je ons online contactformulier invullen.