Leren coachen met een erkende vakopleiding

Wil je goed leren coachen en de fijne kneepjes van het vak ontdekken? Kies dan voor een van de erkende coachopleidingen van de Associatie voor Coaching. Wij willen iedere leidinggevende en coach de kennis, de vaardigheden en volop inspiratie bieden om het vak van coaching onder de knie te krijgen. Daarbij zijn al onze opleidingen zowel ICF als EMCC geaccrediteerd. Dit betekent dat je je na het behalen van je diploma en de nodige praktijkuren aan kunt sluiten bij deze twee beroepsverenigingen op de verschillende Professional Coach niveaus.

 

Goed leren coachen is essentieel in huidige organisaties

Medewerkers zijn steeds mondiger en willen de manier waarop ze hun werk uitoefenen mede beïnvloeden. Daarnaast behoren de tijden van autoritair leiderschap voorgoed tot het verleden. In plaats daarvan, leggen leidinggevenden en coaches de verantwoordelijkheden en bevoegdheden steeds dieper in de organisatie. Daar hoort goed coachend leiderschap bij. Dit houdt onder andere in dat je het gehele potentieel aan mogelijkheden van je medewerkers weet aan te boren, om deze vervolgens vrij te laten komen voor maximale prestaties.

 

Van professionele coachgesprekken tot resultaatgericht coachen

De kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens onze coachopleidingen zijn zeer uiteenlopend. Zo leer je in onze opleiding ‘Certified Professional Coach deel 1a – Foundation’ hoe je professionele coachgesprekken moet voeren en daarnaast hoe je resultaatgericht kunt coachen. Ook leer je hoe je mensen in ontwikkeling brengt en hoe je coacht gebaseerd op bewustwording en hoe je een medewerker eigen verantwoordelijkheid leert te nemen. Ditzelfde geldt overigens voor onze andere coachopleidingen en staat eveneens centraal in onze Professional Coach Week – ACC.

Supervisie voor Coaches

Ben je een ervaren en gevorderde coach, dan kan onze opleiding ‘Supervisie voor Coaches’ een waardevolle aanvulling zijn. Deze opleiding is van hoogstaande kwaliteit en richt zich op coaches die collega’s in de organisatie begeleiden willen. Na de opleiding kun je onder meer supervisietrajecten opzetten en uitvoeren kortom leren coachen.

Kies de coachopleiding die bij je past

Ben je nieuwsgierig welke coachopleiding nu het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je via: info@associatievoorcoaching.com, of door te bellen met telefoonnummer: 0492 – 385 544.