Gecertificeerde coach opleiding: de Associatie voor Coaching

Voor een gecertificeerde coach opleiding ben je bij de Associatie voor Coaching helemaal aan het juiste adres. Wij mogen namelijk als enige alle betreffende keurmerken aanbieden. De European Mentoring & Coaching Council (EMCC) is in het leven geroepen ter bevordering van het ontwikkelen van het vak van coaching. Deze raad staat bekend als hét Europese keurmerk voor de kwaliteit van coaches. Al onze coachopleidingen zijn dan ook ICF, Post-HBO en NOBCO/EMCC geaccrediteerd. De ICF, de Internationale Coach Federation, is hierbij de grootste beroepsvereniging wereldwijd voor coaching.

 

Diverse keuzeopties voor de gecertificeerde coach opleiding

Bij de Associatie voor Coaching heb je de keuze uit diverse opties voor een geschikte coach opleiding. We hebben onze opleidingen op dit vakgebied in twee delen ondergebracht. Dit zijn de totaalopleiding Certified Professional Coaching deel 1 – ‘Taakbekwaam’ en de totaalopleiding Certified Professional Coaching deel 2 – ‘Vakbekwaam’. Daarnaast bieden we de 14-daagse opleiding ‘Certified Professional Coach Week – ACC’. Bij laatstgenoemde opleiding leer je de vaardigheden die voor resultaatgericht coachen nodig zijn. Je wordt gecertificeerd op basis van observaties tijdens dit opleidingstraject. Zodra je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond ontvang je de Post-HBO diploma van Certified Professional Coach Taakbekwaamheid (deel 1).

De opleiding ‘Supervisie voor Coaches’

Naast Certified Professional Coaching deel 1 – ‘Taakbekwaam’, Certified Professional Coaching deel 2 – ‘Vakbekwaam’ en de opleiding ‘Certified Professional Coach Week – ACC’, kun je ook de ‘Supervisie voor Coaches’ opleiding volgen. De vraag naar ervaren deskundigen op het gebied van begeleiding en coaching is nog steeds groeiende. Meer en meer wordt supervisie vandaag de dag gezien als krachtig instrument om de kwaliteit van medewerkers te verbeteren. Daar sluit deze opleiding van hoogstaande kwaliteit perfect op aan. De opleiding richt zich op de ervaren coach die zijn of haar medewerkers wil begeleiden.

Voor vragen over gecertificeerde coach opleidingen

Geïnteresseerd om een gecertificeerde opleiding in coaching te volgen bij de Associatie voor Coaching? Stuur een mail met je al je vragen naar info@associatievoorcoaching.com of bel met 0492 – 385 544 voor meer informatie. Wil je je meteen inschrijven? Dat kan. Maak hiervoor gebruik van ons online inschrijfformulier.