Expedities

Expeditiemiddag of -avond bij de Associatie voor Coaching

Maak gratis kennis met onze opleidingen, onze werkwijze én visie op coaching!

 

Eenmaal op zoek naar een coachopleiding, kom je veel verleidelijke websites en mooie verhalen tegen van opleiders. Waar het uiteindelijk om gaat, is dat je een plek vindt die bij jou als persoon past, of het nu gaat om de manier van werken of om de inhoud. Je wilt uitgedaagd worden om je verder te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk, en concrete resultaten behalen. Niet alleen maar praten over, maar ook dóen en ervaren. Je wilt even kunnen proeven of jouw zienswijze op het vakgebied coaching grotendeels overeenkomt met die van de opleider. Kortom: je zoekt een plek waar je je op je gemak voelt en hoe dan ook gerespecteerd wordt.

Kun je dat allemaal ontdekken op een website, of door het lezen van een folder?

Wij denken van niet. Daarom organiseert de Associatie voor Coaching gratis Expeditie-middagen en -avonden. Misschien begint jouw ontdekkingsreis als toekomstig coach of begeleider wel HIER!

 

Voor wie is deze Expeditie bedoeld?

Wij organiseren de Expeditie-middag/avond voor iedereen die onze visie op coaching en de werkwijze van de Associatie wil ontdekken en tegelijkertijd wil ervaren of de Certified Professional Coach-opleiding, of één van de korte opleidingen, past bij jou als persoon, jouw coachambities en jouw verwachtingen op het vlak van leerpunten.

Voor iedereen dus?

In de praktijk zijn het vaak mensen die:

 

*  coach willen worden en/of een eigen coachpraktijk willen beginnen

* zich willen blijven professionaliseren, bepaalde competenties verder ontwikkelen en hun impact als begeleider willen vergroten

* coaching als een belangrijk onderdeel zien van zijn of haar taak, zoals trainers, onderwijsgevenden, mentoren, consultants en arbo-/reïntegratiebegeleiders

* in hun huidige functie een leidinggevende/sturende rol hebben richting medewerkers, zoals managers, directeuren, teamleiders, staf- en HRM-functionarissen.

Expeditie Programma:

De volgende thema’s en praktijkgerichte oefeningen gaan in het programma aan bod komen:

* Vragen en stellingen die jou inzicht geven in je eigen kijk op coaching

* De dynamiek van coaching: het TROA-model als uitgangspunt

* Coachvaardigheden als leren de juiste vragen te stellen en een concrete resultaatvoorstelling boven tafel krijgen

* Ruimte om additionele vragen te stellen over de Certified Professional Coach-opleiding, intake, certificering en diploma, en de mogelijkheden die daarna voor je open liggen. Mochten er daarna nog vragen onbeantwoord blijven, dan maken wij tijd voor een persoonlijk of telefonisch gesprek met je.

 

Wanneer?

Momenteel zijn er drie verschillende data (dagdelen) gepland waarop we deze Expeditie aangaan. Dit zijn:

1. Zaterdagmiddag 14 maart 2020, van 13.00 tot 16.30 u

2. Woensdagmiddag 13 mei 2020, van 13.00 tot 16.30 u

3. Donderdagavond 27 augustus 2020, van 18.30 tot 22.00 u

 

De bijeenkomsten zijn gratis. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Laat bij aanmelding jouw voorkeursdatum weten, dan is jouw plek in elk geval gereserveerd!  Bij de Expedities werken we namelijk op dezelfde wijze als we bij de opleidingen doen; géén bijzonder grote groepen en persoonlijke aandacht voor iedereen! Wanneer de datum vol is, dan kijken we samen naar een uitwijkmogelijkheid.

 

Voel je welkom om bij de Associatie te komen proeven of onze wereld van coaching bij jou past. Wij maken deze reis graag samen met jou!

Vertrouwen in de potenties van mensen is een voorwaarde voor succesvol coachen

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

© Copyright 2017-2019 Associatie voor Coaching | Alle rechten voorbehouden
Stel uw vraag
close slider