Kies ook voor een erkende opleiding tot coach

Wil je een erkende opleiding tot coach volgen? Verzekerd zijn van succes in effectief leiderschap? Kies dan voor een van de opleidingen van de Associatie voor Coaching. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende opleidingen voor coaching op verschillende niveaus. Van de beginnende leidinggevende tot de coach met al een aantal jaren ervaring: onze opleidingen zijn er voor iedereen die zich verder in coaching wil ontwikkelen. Je vindt bij ons volop inspiratie, kennis en vaardigheden die je daarbij helpen.

 

Waarom de erkende opleiding tot coach zo belangrijk is

Een medewerker van vandaag de dag is niet meer te vergelijken met een medewerker van zeg de 20e eeuw. Een medewerker is nu veel mondiger en wil invloed hebben op de wijze waarop hij of zij het werk wil uitvoeren. Leidinggevenden en coaches leggen op hun beurt meer verantwoordelijkheden en bevoegdheden neer bij hun medewerkers. Dit betekent dat coaching niet meer weg te denken is uit huidige organisaties en bedrijven. Alle reden dus, om je hierin verder te ontwikkelen.

 

De visie van de Associatie voor Coaching

Hoewel sommigen veronderstellen dat coaching ingevuld moet worden vanuit de gedachte ‘leidinggevende en ondergeschikte’, gaat de Associatie voor Coaching uit van een gedachte die meer evenwaardig is. We beschouwen de leidinggevende en de medewerker als partners op eenzelfde werkplek die beide hun eigen inbreng hebben om zo gezamenlijk doelen en resultaten te bereiken. We omschrijven het als volgt: coaching is het aanboren van het gehele potentieel aan mogelijkheden van een medewerker en het laten vrijkomen hiervan om zo tot maximale prestaties te komen.

Geaccrediteerde ICF, Post-HBO en NOBCO/EMCC-coachopleidingen

De Associatie voor Coaching is trots dat we als enige de diverse keurmerken op het gebied van coachopleidingen kunnen aanbieden. Al onze opleidingen zijn namelijk ICF, Post-HBO en NOBCO/EMCC geaccrediteerd. Hierbij is de ICF, de Internationale Coach Federation, de grootste beroepsvereniging voor coaching in de wereld.

Ook een erkende coachopleiding volgen?

Wil je ook een erkende coachopleiding bij de Associatie voor Coaching volgen? Maak dan gebruik van ons online inschrijfformulier. Uiteraard kun je ons voor meer informatie ook mailen: info@associatievoorcoaching.com, of bellen met: 0492 – 385 544.