Coaching Sittard

Coaching is een benaderingswijze van medewerkers die in onze huidige organisaties niet meer weg te denken is. Veel medewerkers zijn goed opgeleid, zelfstandig en verlangen invloed op de activiteiten die zij binnen een organisatie moeten verrichten. Coaching als managementstijl voor uw organisatie in de regio Sittard past daar prima bij.

Veel leidinggevenden hebben zelf ook de wens dat hun medewerkers steeds meer verantwoordelijkheid nemen binnen hun eigen vakgebied. Onder ander de complexiteit en het kennisintensieve karakter van het werk dragen daaraan bij. Een leidinggevende kan niet alles weten en overal de eindbeslissing over moeten nemen. Is dit ook waar u in uw organisatie in de regio Sittard tegenaan loopt? Overweeg dan om coaching als managementstijl duurzaam te gaan toepassen.

AVC helpt u bij coaching in uw organisatie in de regio Sittard

De Associatie voor Coaching (AVC) is dé plek zijn waar leidinggevenden en coaches inspiratie, kennis en vaardigheden op kunnen doen met betrekking tot het toepassen van coaching binnen hun wekgebied. Of u nu in de regio Sittard of elders in Nederland actief bent binnen een organisatie, wij nodigen u van harte uit om uw vaardigheden op het gebied van coaching bij ons te komen vergroten.

Wij kunnen op een diverse manieren bijdragen aan de wijze waarop coaching in uw organisatie in de regio Sittard wordt toegepast:

  • Wij verzorgen gecertificeerde Post-HBO en geaccrediteerde opleidingen.
  • Wij bieden programma’s aan op het gebied van coaching zodat u CCEU’s, PE-punten of praktijkuren kunt realiseren ten aanzien van uw coaching vaardigheden in Sittard.
  • Wij bieden In-Company trajecten op maat voor bedrijven en organisaties.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over wat wij voor u in de regio Sittard kunnen betekenen? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op. AVC gelooft dat coaching aan de basis ligt van resultaatgerichte ontwikkeling binnen organisaties en zorgt voor versterking van zowel het individu, het team als de hele organisatie. Voor u in de regio Sittard willen wij dé plek zijn waar u als leidinggevende terecht kunt voor alles op het gebied van coaching.