Waarom zoveel keuze in coaching in Breda goed nieuws is

Er is door heel Nederland een groeiende behoefte aan coaching, zowel op individueel niveau als op bedrijfsniveau, en Breda is hier geen uitzondering op. Met gemak zijn hier tientallen coaches en coachbureaus te vinden die allemaal hun eigen specialisatie hebben en zo verschillende mensen met uiteenlopende problematiek bij kunnen staan in hun verdere ontwikkeling. Maar zijn al deze bedrijven wel zo goed als ze zicht voordoen? Onze opleidingen zijn POST-HBO geregistreerde opleidingen. Daarnaast zijn onze opleidingen erkend door de  International Coaching Federation (ICF).

 

Brede diversiteit in coaching in Breda

Meerdere beschikbare vormen van coaching reflecteert hoe breed de vraag naar coaches werkelijk is. Wij bieden aan: erkende opleidingen, individuele coaching en supervisie en borging van coaching als management stijl – Team-, professionaliseringsactiviteiten en Leiderschapsontwikkeling binnen je onderneming. De diversiteit in coaching reflecteert de diversiteit in motivaties voor mensen om specifieke aspecten van hun leven te optimaliseren.

Gemotiveerd door amibitie of een probleem?

De behoefte aan coaching is vaak positief of negatief gemotiveerd. Een positieve motivatie houdt in dat ambitie mensen ertoe zet samen te werken met een coach: hun doel is om een vaardigheid of kwaliteit verder te ontwikkelen. Er is sprake van een negatieve motivatie wanneer zij geconfronteerd worden met een probleem in hun persoonlijke sfeer of in hun werkomstandigheden, waardoor zij gehinderd worden in hun dagelijks of professioneel functioneren. Een coach helpt hen dan om te gaan met het desbetreffende probleem. Natuurlijk hoeft het één het ander niet uit te sluiten; vaak gaan positieve en negatieve motivaties zelfs hand in hand.

Een coach voor iedereen

In Breda reflecteert het grote aantal coaches en coachbureaus de grote hoeveelheid mensen die zich verder wilt ontwikkelen terwijl zij niet weten waar ze moeten beginnen.

Hierdoor heb je kans dat je een opleiding gaat volgen bij een bedrijf die niet veel ervaring heeft en die niet erkend is. Wij zijn een erkend bedrijf waar je uitgedaagd wordt om je te ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord. Bel ons op op 0492-385544 of stuur een mailtje naar info@associatievoorcoaching.com.