Hoe ook jij een goede coach kunt worden

Een goede coach worden doe je niet zomaar. Hier komen de nodige kennis en vaardigheden bij kijken. Bij de Associatie voor Coaching helpen we je hier graag bij. Coaching is vandaag de dag niet meer uit organisaties weg te denken. Medewerkers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden en bevoegdheden en daarbij is goede coaching vanzelfsprekend uitermate belangrijk. Precies daarom helpen we jou als leidinggevende of coach inspiratie te vinden in coaching en hierbij de nodige kennis en vaardigheden op te doen. Zo haal je het beste uit je medewerkers en creëer je een goede onderlinge samenwerking.

 

Een coach worden die anderen inspireert

Hoe kun je jezelf ontwikkelen tot een inspirerende leidinggevende of coach? Iemand die anderen het beste uit zichzelf laat halen en die daardoor van nog meer toegevoegde waarde zijn voor een bedrijf of organisatie? Dit zijn vragen die uitvoerig behandeld worden tijdens onze verschillende opleidingen. Dit doen we onder andere bij onze opleiding ‘Effectief leidinggeven’. Een van de doelen van deze opleiding is dat je leert hoe je je medewerkers kunt ontwikkelen. Daarnaast leer je hoe je kunt sturen zonder baas te spelen en hoe je moderne organisatieprincipes moet toepassen.

Overeind blijven als leidinggevende of coach

Naast de focus op hoe je je medewerkers het beste uit zichzelf laat halen, hebben onze opleidingen ook als doel om jezelf te verbeteren. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om taken te delegeren, dan krijg je tijdens onze opleiding hiervoor de nodige handvatten aangereikt. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het hanteren van moderne managementinstrumenten en hoe je vol zelfvertrouwen over kunt komen op zowel een groep als op een individu. Alleen door daadkracht te tonen kun je immers resultaten bereiken en zul je als coachend leider succesvol zijn.

Meer informatie over goed coachend leiderschap

Wil je meer weten over onze opleidingen, of heb je een specifieke vraag over ons plan van aanpak? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan door te bellen met telefoonnummer 0492 – 385 544, of door een mail te sturen naar: info@associatievoorcoaching.com. Daarnaast kun je eveneens ons online contactformulier invullen.