Hoe jij als coach in Eindhoven gaat transformeren

Een coach wordt in Eindhoven steeds vaker ingeschakeld. Sommige mensen willen specifieke vaardigheden verder ontwikkelen, terwijl anderen gehinderd worden in hun leven door een terugkerend probleem. Net zo divers als de motivaties zijn de coaches: niet alleen werken zij op verschillende aspecten van het dagelijks leven, maar elke coach heeft zijn eigen kwaliteiten en methoden. Elke coach brengt dus iets unieks op tafel. En daarom ben jij nodig als coach. Volg een opleiding bij Associatie voor Coaching en blijf je ontwikkelen.

 

Als coach in Eindhoven inspireren

Eenvoudig gezegd sta jij als coach mensen bij om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe je door samen de focus op één van hun kernkwaliteiten te leggen, zodat deze zich verder blijft ontwikkelen. De gebruikte methode hangt vooral van de coach en de coachee af: specifieke vragen geven beter inzicht, adviezen dienen als een nieuw perspectief, en opdrachten brengen de coachee in actie. De coach bepaalt de beste aanpak die de coachee nodig heeft om vooruitgang te boeken in zijn leven.

Coaches op maat gemaakt

Coaches staan op veel verschillende vlakken in het dagelijks leven mensen bij, waardoor elke coach zijn eigen specialiteit aan anderen aanbiedt. Er zijn bijvoorbeeld persoonlijke coaches, mentale coaches, maar ook carrièregerichte coaches, zoals loopbaan coaching, business coaching, executive coaching en management coaching. En door alle verschillende technieken en methodes die coaches kunnen inzetten, zal er dus nooit een coach zijn die precies biedt wat jij te bieden hebt.

Je eigen verhaal als leidraad

Bij de ‘Professional (School) Coach Week – ACC’ richten we ons op mensen die met personal coaching aan de slag willen. Mensen die op zoek zijn naar een solide basis voor individuele coachgesprekken die ze in hun werk gaan voeren. Hierbij zijn enige levens- en werkervaring wel gewenst. Waar het eveneens om draait is: gezond verstand, leergierigheid, kritische zin en inlevingsvermogen.