Hartelijk dank voor je inschrijving!

Fijn dat je je hebt ingeschreven voor een van onze opleidingen of activiteiten. Jouw keuze om je te verdiepen in de wereld van coaching is een stap voorwaarts in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat gebeurt er nu?

  • Bevestiging: Binnen enkele dagen ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving. In deze bevestiging vragen we je direct om nog enkele aanvullende gegevens. Dit helpt ons om je beter te ondersteunen tijdens jouw leertraject.

  • Intakegesprek voor Lange Opleidingen: Als je je hebt ingeschreven voor een van onze langere opleidingen en nog geen intakegesprek hebt gehad, dan nodigen we je in de bevestiging ook uit voor een persoonlijk intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we samen jouw leerdoelen en hoe deze aansluiten bij het opleidingsprogramma. Dit zorgt ervoor dat de opleiding maximaal aansluit bij jouw behoeften en ambities.

  • Voorbereiding op je Start: Ongeveer twee weken voordat jouw opleiding of activiteit begint, ontvang je van ons een uitnodiging met gedetailleerde informatie over de voorbereiding, locatie, tijden en andere belangrijke zaken. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je reis begint.

Blijf Verbonden en Geïnformeerd

We nodigen je uit om ons te volgen op onze sociale mediakanalen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, doe inspiratie op en maak deel uit van onze groeiende community.

Jouw Reis Begint Hier

Jouw avontuur in de wereld van coaching is nu echt begonnen. We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap die je zet. Samen brengen we beweging in jouw carrière en persoonlijke groei – “een stap voorwaarts”.

We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

Met warme groeten,

Namens het gehele team van de Associatie voor Coaching

 

Dirk Verhoeven

Coach – Trainer – Eigenaar

Volg ons op

 

Onze Opleidingen

Hieronder tref je de verschillende opleidingen aan en kun je doorklikken voor meer informatie of je inschrijven voor de opleiding. Wanneer je eerst wil kennismaken met een van onze opleiders en wellicht nog wat vragen beantwoord wil hebben kun je ook kiezen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Geaccrediteerde Coachopleiding

Ontketen je potentieel met onze geaccrediteerde coachopleidingen!
Verscherp je coaching vaardigheden en word de game changer in je coachees leven met onze geaccrediteerde opleidingen.
Meer info

Korte Coach Opleidingen

Ontwikkel je coach vaardigheden in korte ééndaagse opleidingen
Verrijk je vaardigheden snel met onze korte eendaagse opleidingen. Doelgericht leren voor directe impact in je vakgebied.
Meer info

Professionele ontwikkeling

Werk aan je professionele ontwikkeling als coach
Transformeer je coaching met gerichte professionele ontwikkeling en vergroot je groei in je coachpraktijk en carrière.
Meer info

Supervisie en mentoring

Supervisie opleiding en individuele supervisie en mentoring
Versterk je coaching door onze supervisie opleiding en individuele begeleiding. Duik dieper in je vaardigheden voor meesterschap in coaching.
Meer info
Logo Accreditatie ICF-Nobco-EMCC-ACTO