Certificering voor coaches

Gediplomeerd, gekwalificeerd en gecertificeerd als coach

Hoe kies je een goede opleiding? Hoe kies je een gekwalificeerde coach? Hoe blijf je door de bomen het bos zien? Je staat op het punt te investeren in tijd en geld en je wilt graag een goede kans op succes hebben en hoe maak je dan een goede keuze?

Op papier kunnen aanbieders allemaal een mooi verhaal houden over hun kwaliteiten. Maar waar het op aan komt is dat je uiteindelijk een plek vindt waar je op je gemak bent, waar je wordt uitgedaagd om je te ontwikkelen en waar je concrete resultaten kunt bereiken. Kies met je hart en met je oog gericht op je doel!

Wanneer je daarnaast een erkend diploma wilt halen ben je bij de Associatie voor Coaching aan het juiste adres. Onze opleidingen zijn als registeropleiding geaccrediteerd bij het CPION. Dat betekent dat je na afronding een erkend Post-HBO diploma ontvangt.

Naast het Post-HBO diploma zijn onze Certified Professional Coach opleidingen geaccrediteerd bij de 2 grootste  en bekendste beroepsverenigingen in de wereld, namelijk de ICF (International Coach Federation) en de EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

Met dit diploma op zak en voldoende praktijkuren kun je je laten registreren als gekwalificeerd coach bij een van deze beroepsorganisaties.

Bij het succesvol afronden van de CPC 1 opleiding is het mogelijk je te laten registreren als Associate Certified Coach (ACC) bij de ICF en als Practitioner Coach bij de EMCC. Bij succesvolle afronding van de CPC 2 opleiding is het mogelijk je te laten registreren als Professional Certified Coach (PCC) bij de ICF en als Senior Practitioner Coach bij de EMCC.

Kies met je hart met je oog gericht op je doel!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

© Copyright 2017-2019 Associatie voor Coaching | Alle rechten voorbehouden
Stel uw vraag
close slider