Certificering voor coaches

Gediplomeerd, gekwalificeerd en gecertificeerd als coach

Hoe kies je een goede opleiding? Hoe kies je een gekwalificeerde coach? Hoe blijf je door de bomen het bos zien? Je staat op het punt te investeren in tijd en geld en je wilt graag een goede kans op succes hebben en hoe maak je dan een goede keuze?

Kies met je hart en met je oog gericht op je doel!

Op papier kunnen aanbieders allemaal een mooi verhaal houden over hun kwaliteiten. Maar waar het op aan komt is dat je uiteindelijk een plek vindt en waar je op je gemak bent, waar je wordt uitgedaagd om je te ontwikkelen en waar je concrete resultaten kunt bereiken. Kies met je hart en met je oog gericht op je doel!
Wanneer je daarnaast een erkend diploma wilt halen ben je bij de Associatie voor Coaching aan het juiste adres. Onze opleidingen zijn als registeropleiding geaccrediteerd bij het CPION. Dat betekent dat je na afronding een erkend Post-HBO diploma ontvangt.

Met dit diploma op zak kun je je laten registreren als gekwalificeerd coach bij een van de beroepsorganisaties, bijvoorbeeld bij de EMCC (European Mentoring and Coaching Counsil) of bij de ICF (International Coach Federation). Je moet dan nog wel zorgen dat je voldoende praktijkuren maakt.

Kies voor kwaliteit!

Managen zonder hiërarchie vraagt evenwaardigheid.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

© Copyright 2017 Associatie voor Coaching | Alle rechten voorbehouden
Stel uw vraag
close slider