Masterclass eCoaching Level I

Wil jij jouw begeleidingsvaardigheden verbeteren, ben je geïnteresseerd in de basisprincipes van eCoaching en wil je eCoaching toepassen in jouw eigen werkzaamheden? Dan is de Masterclass eCoaching perfect voor jou!

Mensen krijgen het vandaag de dag steeds drukker en de roep naar een coachende vorm van online begeleiding is daarmee groeiende. Zeker wanneer het gaat over het begeleiden van thuiswerkende werknemers met een coachvraag of het begeleiden van leerlingen en studenten bij een leer-ontwikkeltraject, is een online of blended coach variant een mooie mogelijkheid. Face-to-face gesprekken worden hierin afgewisseld met online coaching, of wel eCoaching. Dit kan in de vorm van videobellen, maar ook via de mail of via WhatsApp. eCoaching vraagt in sommige gevallen wel net andere vaardigheden van de coach dan reguliere gesprekken. 

De Masterclass eCoaching is een intensief opleidingsprogramma waarin je kennis, vaardigheden en praktijkervaring op het gebied van eCoaching opdoet. De nadruk ligt hierbij op tekstgebaseerde (mail-)coaching. Na afloop van de Masterclass voldoe je aan het competentieprofiel “eCoach Level I” en kun je je laten certificeren tot Certified eCoach. Je kunt dan succesvol aan de slag met eCoaching.

De Masterclass bestaat uit vier dagdelen aan online opleidingsbijeenkomsten en een proeftraject van drie weken. De opleidingsbijeenkomsten worden begeleid door een professioneel eCoach/trainer van UNLOQ. Je ervaart samen met de mededeelnemers de kracht en valkuilen van online begeleiding. Ook oefen je online coachingsvaardigheden in intervisiegroepjes. Het proeftraject is een intensief online coachings-traject van drie weken met een proefcliënt (eigenlijk een ervaren eCoach). Het proeftraject vindt plaats in het online coachingsplatform van UNLOQ. Je oefent met een realistische praktijksituatie met serieuze casuïstiek. Zo maak jij je de benodigde vaardigheden voor eCoaching eigen. 

Certificering


Na afloop van de Masterclass kun je je laten certificeren tot eCoach. Je stelt een portfolio samen op basis van de oefenopdrachten tijdens de bijeenkomsten, het proeftraject en het competentieprofiel ‘Certified eCoach Level I’. 

Het portfolio en de verworven competenties worden door een examinator getoetst. Bij het behalen van voldoende ontwikkelde competenties ontvang je het certificaat Certified eCoach Level I. Tevens word je opgenomen in het eCoachregister op www.ecoachregister.com

Zo kun je laten zien dat je een bekwame online coach bent. Je registratie is vijf jaar geldig. De certificering is optioneel en je kunt bij je inschrijving aangeven de opleiding inclusief certificering te willen volgen. De additionele kosten voor certificering bedragen € 250,- 

ICF_CCE_Mark_Color
Nobco-logoPE-Vignet-v3
CE_Level1_Color

Leergangen:

Momenteel zijn er geen opleidingen gevonden, bel naar 0492-385544 voor meer informatie.

Henk Veraart
Henk Veraart
Lees verder
Zeer praktijkgerichte training gegeven door zeer gedreven trainers die weten waarover ze het hebben en je volcontinu uitdagen, Aanrader!
Mona van Wijk
Mona van Wijk
Lees verder
Bewustzijn en verantwoordelijkheid nemen is wat je letterlijk ervaart en leert overbrengen op je coachees. Een uitstekende opleiding als je verder wilt met coaching. Je moet wel bereid zijn om hard te werken. Het resultaat is wat je er zelf van maakt.
Joyce Van Deursen
Joyce Van Deursen
Lees verder
Goed opgebouwde opleiding. Aandacht voor inhoudelijke kennis, maar ook praktijk. Spannend om een aantal gesprekken te voeren waar anderen naar kijken en het verweken van de gesprekken was wel werk. Maar het heeft me veel kennis en kunde opgeleverd. Trainers weten waar ze het over hebben.
Henk Antvelink
Henk Antvelink
Lees verder
Gestructureerde en gedegen training waarin Dirk en Ardie op een professionele en plezierige wijze de basis vaardigheden van het coachen bijbrengen. Hard werken, maar zeer de moeite waard. Veel mogelijkheden om coach gesprekken te oefenen met andere cursisten en eigen coachees. Bovendien gecertificeerd opleidingsprogramma onder zowel ICF als EMCC. Een aanrader!
Oscar Wiegel
Oscar Wiegel
Lees verder
Ik kan deze opleiding ten volle aanraden. De lesdagen zitten goed in elkaar qua afwisseling tussen theorie en praktijk. De docenten zijn duidelijk zeer vakbekwaam en stijgen boven de lesstof uit; weten je aan te zetten tot de juiste reflectie. Het huiswerk buiten de lessen om is pittig maar zit goed in elkaar en levert veel inzichten op.
Robin Groen
Robin Groen
Lees verder
Prima opleiding. Precies de diepgang en structuur die ik zocht. De leerstof is direct toepasbaar en daadwerkelijk afgestemd op de praktijk. De afstemming theorie gevolgd door direct in de praktijk oefenen is bijzonder effectief. De elektronische leeromgeving werkt gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en prettig. (Vlotte) terugkoppeling op via dit systeem gestelde vragen is het enige verbeterpunt.
Wietse van der Zanden
Wietse van der Zanden
Lees verder
Woorden die bij me opkomen: degelijk praktisch; persoonlijke groei. Het is hard werken, maar je doet het samen met trainers en medecursisten. Aan CPC1 houd ik warme herinneringen over. Iedereen bedankt!
Miranda van de Ven
Miranda van de Ven
Lees verder
Door middel van samen ervaren en werken met echte casuïstiek is mijn coach inzicht vergroot. De coach-ervaring die ik had in het begeleiden van studenten heeft door deze opleiding een vastere basis gekregen. Het sterke is dat ik toch op mijn eigen wijze kan blijven coachen en begeleiden.
Melanie Persoons
Melanie Persoons
Lees verder
Certified Professional Coach 1 Taakbekwaamheid aanrader op te volgen bij associatie voor coaching! Theorie en praktijk is de juiste combinatie. Het geleerde neem je direct mee naar de praktijk. Naast de professionaliteit en de kwaliteit van de docenten en een dosis betrokkenheid en passie. Wow, bij welke opleidingsinstituut zie je zulke betrokkenheid met hun studenten? Nou, bij associatie voor coaching. CPC1, je leert dus de skills voor coaching, taakbekwaamheid. Maar daarnaast leer jij jezelf ook “her”ontdekken, deze opleiding heeft mij ook nog eens een rijker persoon gemaakt. Op naar CPC2, vakbekwaam!
Renske Luijten
Renske Luijten
Lees verder
Fijne training, praktische inslag, ik moest toch weer met de billen bloot en daar kwam ik mezelf ook weer eens tegen. Opnieuw dieper bewustzijn gecreëerd door deze opleiding. De trainers zijn echte praktijkmensen en flexibel ingesteld zodat er op de dagelijkse praktijk kan worden ingegaan. Zeer betrokken mensen.
Lau Specken
Lau Specken
Lees verder
Een hele leuke en zeer leerzame opleiding. Heel veel praktijk en dus "al doende leert men". Je maakt al snel een persoonlijke groei door, met name door de heldere interactie met cursisten en cursusleider. De studiebelasting is fors, heel fors. En daar kom je wat laat achter.
Rob van Velsen
Rob van Velsen
Lees verder
Opleiding niet alleen theoretisch, maar ook praktisch. Begeleiders van de associatie voor coaching zijn betrokken en staan voor kwaliteit. De groep medestudenten biedt niet alleen een 'veilige haven', maar is tegelijkertijd ook de vriend die durft te vertellen dat je vuile oren hebt. De opleiding heeft me veel gebracht. Iedereen die een opleiding tot professionele coach wil kan ik de opleiding van harte aanbevelen.
Vorige
Volgende

Professional Coach Week

ICF ACC (Level 1) en NOBCO/EMCC Global Practitioner opleiding in één week

PROFESSIONAL COACH WEEK

Een solide basis waarin je de vaardigheden voor resultaatgericht coachen onder de knie krijgt.
Meer info

Deel 1 - ACC / Practitioner

9 daags ICF ACC (Level 1) & NOBCO/EMCC Global Practitioner programma

PRACTITIONER COACH (ACC)

Een solide basis waarin je de vaardigheden voor resultaatgericht coachen onder de knie krijgt.
Meer info

Deel 2 - PCC / Senior Practitioner

10 daags programma ICF PCC (Level 2) & NOBCO/EMCC Global Senior Practitioner

SENIOR PRACTITIONER COACH

In dit deel vindt verdere verdieping plaats. Je leert coachen op effectief gedrag, emoties en het werken met diverse tools.
Meer info
Naam(Vereist)
Geboorte Datum(Vereist)