Zomer Coach Week

Wil jij voordat de rustige zomerperiode écht begint nog je professionele ontwikkeling als coach een flinke boost geven en je opleidingen upgraden? Of punten binnenhalen voor verlenging van je accreditatie?

Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou: de ZOMER COACH WEEK!

 

Tijdens de Zomer Coach Week, die plaatsvindt van 12 t/m 16 juli 2021, kun je in 5 dagen tijd een compleet samengesteld pakket van onze populaire korte opleidingen volgen. Normaal gesproken zijn deze 1 of 2-daagse opleidingen enkel verspreid over het jaar te volgen. Nu heb je echter de mogelijkheid deze in één week achtereen te volgen, in een logische opbouw qua thema en gradatie. En dat is niet het enige: de Associatie voor Coaching biedt jou tijdens de Zomer Coach Week ook aantrekkelijke kortingen!

De Zomer Coach Week is JOUW moment om een aantal dagen flink aan de slag te gaan met jouw persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling als coach, om vervolgens met een goed gevoel én een aantal diploma’s (en CCEU of PE-uren) rijker volledig relaxed van de zomer te gaan genieten!

Stel jezelf voor wat een enorme kick het geeft om voor de zomer nog één week lang jezelf mentaal uit te dagen om vervolgens weer enkele afgeronde opleidingen op je CV bij te kunnen schrijven! Of flink wat punten voor verlenging van je accreditatie binnen te halen. Geef je professionele ontwikkeling en je coachcompetenties een boost en neem deel aan de Zomer Coach Week. Zeker weten dat de zomer van 2021 voor jou niet meer stuk kan!

 

Mocht je na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben, bel of mail dan gerust even. Dit kan via info@associatievoorcoaching.com of tel. 0492-385544.

Coachend Begeleiden

1 daagse

Coachend Begeleiden

Sturen zonder de baas te spelen.
Meer Info

Kunst van het vragen stellen

1 daagse

Kunst van het vragen stellen

Antwoorden zetten een punt, vragen brengen de zaak in beweging.
Meer Info

Coachen van team ontwikkeling

1 daagse

Coachen van team ontwikkeling

Het krachtig begeleiden van teams.
Meer Info

Afspreken en Aanspreken

1 daagse

Afspreken en Aanspreken

Het eenvoudige motto, ‘afspraak is afspraak’ blijkt in de praktijk toch moeilijk te zijn
Meer Info

Ondernemen voor Coaches

1 daagse

Ondernemen voor Coaches

Een goede coach zijn, blijkt heel wat anders dan een goede ondernemer zijn.
Meer Info

Trans-actionele Analyse

2 daagse

Trans-actionele Analyse

Het denkkader van de Transactionele Analyse is voor coaches een zeer krachtig hulpmiddel.
Meer Info