[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat een topdag gisteren!!! Tijdens de evaluatie van de dag hoorden we vooral: 1. wat een topdag, 2. zoveel inspiratie opgedaan en 3. wat jammer dat de volgende Binnencirkel West activiteit pas in juni is.
Na een paar uur rijden kwamen we eindelijk bij Kasteel Oudpoelgeest (in Oegstgeest) en werden we begeleid naar het Koetshuis. Van de voormalige hooizolder is een aantal vergaderzalen gebouwd. En dan mag je kennismaken met de nieuwe groep van de Binnencirkel. Voor het gemak krijgen zij de naam Binnencirkel West. Dat Ericka Kuyters ons meenam in haar 4 verschillende communicatiestijlen droeg zeker bij aan een ontspannen en creatieve kennismaking. Ondanks de ernst hebben we ook veel gelachen. De groep had ’s middags al het gevoel dat er veel vertrouwen in elkaar was om een goede intervisie sessie te doen. Zelfs twee rondes….

Wil jij ook meedoen aan de inspirerende bijeenkomsten van de Binnencirkel West? Dit opstartjaar kun je nog tussentijds instromen. Schrijf je hier in voor de Binnencirkel West Activiteit![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts