Vacature Allround Marketing-Communicatiespecialist

Allround Marketing-Communicatiespecialist bij Associatie voor Coaching

Waar: De Couwenbergh in Aarle-Rixtel

Uren: 32 tot 40 uur

Wat jij meebrengt:

 • HBO werk- en denkniveau
 • De nodige werkervaring op het gebied van marketing en communicatie, waardoor je in staat bent deze functie volledig zelfstandig te beoefenen
 • Excellente (schriftelijke) beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Uitstekende vaardigheid in Indesign, Photoshop, en Google Ads
 • Een proactieve, creatieve en zelfstandige persoonlijkheid

Wat jij krijgt:

 • €3.100,- tot €4.050,- per maand, o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Flexibele werktijden, met de mogelijkheid om thuis te werken
 • 24 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Laptop (en indien gewenst telefoon) van de zaak

Jouw verantwoordelijkheden

Jij bent iemand die de fijne kneepjes van het vak kent, en daarom dus erg zelfstandig kan werken. Om tot de juiste content te kunnen komen, start je met het uitvoeren van een doelgroepen- en marktonderzoek. Hier schrijf je een rapport over waarin je advies uitbrengt en concrete vervolgstappen vormgeeft. Jouw werkgever heeft klanten in verschillende branches, dus het is een echte uitdaging om content te creëren die elke klant aanspreekt!

Door jouw uitstekend uitgevoerde onderzoek heb je nieuwe inzichten en informatie verworven, op basis waarvan jij nieuwe content kunt creëren. Denk hierbij onder andere aan het schrijven van blogs, andere webposts, design en het ontwikkelen van brochures. Deze content creëer je aan de hand van jouw InDesign en Photoshop vaardigheden, en jouw creatieve mastermind. De belangrijkste kanalen waar de content op gepost wordt zijn LinkedIn, Google Ads en de website van Associatie voor Coaching.

Nadat je de nieuwe content hebt geplaatst, maak je een analyse van de resultaten. Welke posts krijgen de meeste clicks? Via welke kanalen komen mensen op mijn website? Wekt mijn content de juiste reactie bij de doelgroep? Om dit te kunnen analyseren gebruik je data van SEO, Google Ads en LinkedIn. Ook dit onderzoek leidt weer tot nieuwe inzichten, waar je weer mee aan de slag kan bij het ontwikkelen van nieuwe content. Zo kom je in een interessante cyclus van onderzoek en ontwikkeling!

Omdat LinkedIn Ads en Google Ads een grotere rol moeten gaan krijgen als waardevolle bronnen van informatie, is het ook jouw taak om dezen verder uit te breiden en goed te onderhouden.

Je hebt een goede week gehad wanneer…

… je nieuwe ontdekkingen hebt gedaan over de markten en doelgroepen waarin Associatie voor Coaching opereert.

… je jouw creativiteit ten volste hebt benut bij het creëren van visuele en inhoudelijke content die past bij die ontdekkingen.

… je middels analytische tools waardevolle inzichten hebt opgedaan over welke content het beste past en werkt.

… je met je collega’s hebt gelachen en bijgepraat over wat eenieder bezighoudt.

… je met een trots gevoel kan terugkijken op jouw werkzaamheden en de impact die dit heeft op Associatie voor Coaching als bedrijf en het vakgebied coaching!

straat-hoek-02 (1)

De organisatie: Associatie voor Coaching

De Associatie voor Coaching is gevestigd in het oude gemeentehuis ‘De Couwenbergh’ in Aarle-Rixtel: een enorm mooi pand. Zij bieden opleidingen en trainingen voor mensen die zich graag willen bekwamen in het vakgebied coaching. Dit kan zijn om deze mensen kennis te laten maken met het vakgebied of om hen verder te professionaliseren. Zo bieden zij gecertificeerde coachopleidingen, opleidingsprogramma’s, en één of meerdaagse (in company) opleidingen. Daarnaast verzorgen zij ook individuele coaching, ondersteunen ze organisaties bij de invoering van coaching als leiderschapsstijl en begeleiden ze leiderschap- en teamontwikkeling. Deze diensten worden zowel in het Nederlands als in het Engels verleend.

De Associatie voor Coaching heeft als doel dé plek te zijn waar leidinggevenden en coaches inspiratie, kennis en vaardigheden vinden met betrekking tot coachen. Momenteel hebben zij klanten uit verschillende branches, waaronder het onderwijs, de zorg, HRM, en ondernemers die met hun bedrijf willen groeien.

Het team bestaat uit drie backoffice medewerkers en vijf trainers. Jij zal ook op de backoffice komen te werken als Allround Marketing-Communicatiespecialist. Jij bent de enige met dit specialisme binnen Associatie voor Coaching, een interessante uitdaging met veel verantwoordelijkheid.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wanneer je na het lezen van deze vacature enthousiast bent geworden, en jezelf al helemaal ziet zitten bij Associatie voor Coaching, kun je je cv en motivatiebrief sturen naar dirkverhoeven@associatievoorcoaching.com. Mochten we in jou onze nieuwe Allround Marketing-Communicatiespecialist zien dan bellen we je op om je uit te nodigen voor een gesprek. Wanneer je nog vragen hebt over het bedrijf of de vacature neem dan contact op met Dirk Verhoeven op 0492-385544 of via dirkverhoeven@associatievoorcoaching.com.

Vertrouwen in de potenties van mensen is een voorwaarde voor succesvol coachen

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

28 juni 2019

0 responses on "Vacature Allround Marketing-Communicatiespecialist"

  Leave a Message

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  © Copyright 2017-2019 Associatie voor Coaching | Alle rechten voorbehouden
  Stel uw vraag
  close slider