Thema avond 'Coaching in Bedrijfszorg' bij de AvC

De wereld van bedrijfszorg is best complex: zelfs bij één individuele interventie (zoals een coachingstraject) zijn vele betrokkenen, die allemaal hun eigen belangen en verwachtingen hebben. Het vraagt veel specifieke kennis, vaardigheden en competenties om je als coach hier goed in te bewegen, teneinde het hoogste belang van jouw cliënt/medewerker te dienen.

In dit programma staan we stil bij wat bedrijfszorg is, relevante wet- en regelgeving, wie de betrokkenen zijn, wat hun rollen en verantwoordelijkheden zijn en krijg je handvatten om te rapporteren en samen te werken. Tevens is er ruimte voor het inbrengen en bespreken van casuïstiek en vragen.

Locatie: Dorpsstraat 1 in Aarle-Rixtel 
Datum: 25 mei 2023
Kosten: € 95,- excl. 21% BTW

Door wie?

Steven Verbeek

Directeur OEEC B.V. (Open en Eerlijk Coaching), ICF Professional Coach (PCC)

Mijn belangrijkste professionele ervaring:

  • Ik heb 20 jaar gewerkt bij Albert Heijn / Ahold Delhaize, waar ik na afronding van mijn studie Psychologie diverse HR-functies heb bekleed (casemanager verzuim, Manager Health & Safety). In de laatste 9 jaar heb ik beleidsmatig en organisatorisch op nationaal en internationaal niveau samengewerkt met arbodiensten, zorgverzekeraars en zorgproviders voor het inrichten en verbeteren van verzuimbegeleiding en preventie.
  • Nadat ik in 2013 een 3-jarige opleiding geschoold tot professioneel (ICF-) gecertificeerd coach succesvol had afgerond, heb ik OEEC opgericht. Vanuit OEEC leveren wij sindsdien mental coachingstrajecten als expert in bedrijfszorg vanuit een landelijk netwerk van 17 gecertificeerde coaches.
  • In 2018 en 2019 heb ik verantwoordelijk geweest voor de (mede)oprichting van een arbodienst in taakdelegatie, het operationeel maken en het certificeren van deze arbodienst.
  • Mijn belangrijkste opleidingen incl. certificaat/diploma: · ICF Professional Coach: PCC (Professional Certified Coach), 2017
  • Driejarige opleiding Transpersoonlijk Coachen, 2016
  • BSc, Arbeids- en Organisatie Psychologie, Open Universiteit, 2009
Bedrijfszorg

Startdatum: donderdag 25 mei 2023
  • Thema Bijeenkomst Coaching in Bedrijfszorg op 25-05-2023 van 18:00 tot 22:15

1 Dagen
Aarle-Rixtel
€ 95,00 p.p.

Professional Coach Week

ICF-ACC (Level 1) en Nobco/EMCC Practitioner opleiding in één week.

PROFESSIONAL COACH WEEK

Een solide basis waarin je de vaardigheden voor resultaatgericht coachen onder de knie krijgt.
Meer info

Deel 1 - ACC / Practitioner

Één 9 daags ICF - ACC & Nobco/EMCC practitioner programma

PRACTITIONER COACH (ACC)

Solide basis waarin je de vaardigheden voor resultaatgericht coachen onder de knie krijgt.
Meer info

Deel 2 - PCC / Senior Practitioner

Één 10 daags programma ICF - PCC & Nobco/EMCC Senior Practitioner

SENIOR PRACTITIONER COACH

In dit deel vindt verdere verdieping plaats. Je leert coachen op effectief gedrag, emoties en het werken met diverse tool.
Meer info