Skip to content
This is Tooltip!
This is Tooltip!

Marie-Louise Magis | PCC

Marie-Louise Magis (1957) werkt sinds 1977 in de gezondheidszorg. Werken met mensen is mijn passie. Via mijn werk in de psychiatrie, jeugdgezondheidszorg, algemeen maatschappelijk werk en ambulante begeleiding van mensen met beperkingen, kwam ik ook altijd in contact met onderwijs. Vanuit de hulpverlening heb ik me ontwikkeld in het lesgeven, workshops organiseren en geven, trainen en coachen van kinderen, hun ouders en leerkrachten.

In mijn praktijk begeleid, train en coach ik onder andere kinderen en volwassenen die prikkelgevoelig zijn. Een stapje meelopen als het even niet mee zit, in plaats van de vraag overnemen.
Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Veel wijsheid is terug te vinden in talloze boeken, maar de praktijk vind ik nog altijd de beste leerschool. Deze combinatie van informatie en praktijk bundel en gebruik ik in mijn werk.

Vanaf 2013 verzorg ik, met veel plezier, mede de opleiding tot coach bij de Associatie voor Coaching. In 2014 ben ik door de ICF geaccrediteerd als Professional Certified Coach, niveau PCC.