Skip to content

Laura Timmers | PCC

Mensen vooruithelpen in ontwikkeling zat er bij mij al vroeg in. Een loopbaan met een start als leraar primair onderwijs was dan ook een logische eerste stap. De eerste jaren van mijn carrière stond ik voor de klas in het basisonderwijs. Al snel combineerde ik dit met diverse leidinggevende functies binnen de scholengemeenschap waar ik actief was. Aandacht voor het wel- en bewustzijn van leerlingen en collega’s stond daarbij altijd voorop. Vanuit een verlangen van grotere betekenis te zijn in het ondersteunen en begeleiden van mijn directe onderwijscollega’s, startte ik in 2014 met de opleiding tot professioneel coach bij de Associatie voor Coaching. Sindsdien focus ik me volledig op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onderwijsprofessionals. Voor deze doelgroep verzorg ik individuele coaching en trainingen op maat. In 2019 werd ik door de Associatie voor Coaching gevraagd als trainer/coach bij het team aan te sluiten. Een uitdaging die ik met veel enthousiasme en vertrouwen aanga!

Vanuit verbinding, optimisme, vertrouwen en professionaliteit faciliteer ik een leerervaring met aandacht voor emoties die daarbij een rol spelen. Als professioneel coach lever ik een bijdrage aan nieuwe inzichten en betekenissen die een basis zijn voor een nieuwe richting. En juist in die basis ontspringt jouw groei als persoon. Hoe die reis precies verloopt bepaal je zelf, ik weet zeker dat je geniet: ‘the joy is in the journey!’. De waarde van die nieuwe richting en het bereiken daarvan ligt namelijk in de persoon die je wordt door je doelen te bereiken.

Dit geldt ook voor mezelf. Door steeds te reflecteren en voortdurend op zoek te gaan naar hoe het beter kan, blijf ik me verder professionaliseren. Dit doe ik graag samen met mijn actieve netwerk van geaccrediteerde professionele coaches binnen de Associatie voor Coaching. Ik ben geïnspireerd en gemotiveerd verschil te maken voor jou en voor mezelf. Leren en ontwikkelen doe je immers je leven lang en samen met anderen!