Als Marketing-Communicatie Specialist is Gerrie verantwoordelijk voor alle promotionele en communicatieve zaken binnen de Associatie. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld website, sociale media, mailings, huisstijlbewaking, advertenties, en events.

Naast ruime werkervaring in met name B2B marketing-communicatie, heeft zij in 2018 een post-hbo opleiding afgerond die zich richt op het begeleiden van teams/medewerkers en organisaties bij verandertrajecten. Hierbij lag de focus op de methodieken van Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken. Gerrie heeft dus zeker affiniteit met de coachingswereld, wat goed van pas komt in deze job.

“Voor mij is de combinatie van twee vakgebieden (marcom enerzijds en begeleiding anderzijds) wat het werk bij de Associatie van Coaching ontzettend leuk maakt. Ik heb een passie voor analyse van motieven/gedragingen van klant en mens, alsook een intrinsieke motivatie om bepaalde inzichten op anderen over te brengen, o.a. via items/blogs die ik schrijf. Het stellen van de juiste vragen is hierbij mijn kracht. Ik geef graag een platform aan de verhalen uit de organisatie en het verhaal van de klant, het is fijn om te zien dat deze verhalen mensen kunnen inspireren, enthousiasmeren en verbinden.”

29 oktober 2019
© Copyright 2017-2019 Associatie voor Coaching | Alle rechten voorbehouden
Stel uw vraag
close slider