[vc_row][vc_column][vc_column_text]Alweer een aantal jaren draait de Binnencirkel met succes in Aarle-Rixtel (bij Eindhoven) en begin dit jaar zijn we ook gestart met deze professionaliseringsactiviteit in Oost- en West-Nederland.

Normaliter meld je je voor een jaar aan en ga je met dezelfde groep een jaar lang samen aan de slag. In het startjaar van West en Oost hebben we ervoor gekozen de mogelijkheid open te laten de groep te laten groeien. Hierdoor is het nu mogelijk je voor de tweede helft van dit jaar voor de resterende 2 activiteiten op te geven.

Doel van de Binnencirkel

De Binnencirkel is een platform waar professionele coaches met elkaar leren en werken met als doel hun professionaliteit te vergroten.

 

  • Een belangrijk doel is jouw persoonlijke ontwikkeling als coach: in de Binnencirkel kom je collega’s van niveau tegen met wie je kunt sparren en intervisie kunt hebben, met wie je kunt oefenen en kunt netwerken.
  • Je gaat werken aan het realiseren van een erkenning bij de beroepsvereniging (ICF – NOBCO/EMCC).
  • Coaches in de Binnencirkel willen het coachingsvak naar een steeds hoger niveau ontwikkelen en dat kan alleen vanuit de alledaagse praktijk. Jouw praktijk bijvoorbeeld.
  • Via de Binnencirkel sta je in contact met de beroepsgroep en, (zodra je een erkende accreditatie hebt gehaald) heb je de mogelijkheid je te profileren via een persoonlijke pagina op de website van de Associatie en wordt je betrokken bij de professionaliseringsactiviteiten van de Associatie voor Coaching.

Wanneer je je aan wil melden kun je dat doen via deze link. Meer informatie over de Binnencirkel, het verdere programma en de data kun je vinden op de Binnencirkelpagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts