[vc_row][vc_column][vc_column_text]Alweer een aantal jaren draait de Binnencirkel met succes in Aarle-Rixtel (bij Eindhoven) en binnenkort breiden we uit naar Oost- en West-Nederland.
Komend voorjaar starten er Binnencirkels in Oestgeest (bij Leiden) en in Laag Zuthem (bij Zwolle). Alle drie de locaties zijn zeer sfeervol en bieden een prettig verblijf.

Doel van de Binnencirkel
De Binnencirkel is een platform waar professionele coaches met elkaar leren en werken met als doel hun professionaliteit te vergroten.

  • Een belangrijk doel is jouw persoonlijke ontwikkeling als coach: in de Binnencirkel kom je collega’s van niveau tegen met wie je kunt sparren en intervisie kunt hebben, met wie je kunt oefenen en kunt netwerken.
  • Je gaat werken aan het realiseren van een erkenning bij de beroepsvereniging (ICF – NOBCO/EMCC).
  • Coaches in de Binnencirkel willen het coachingsvak naar een steeds hoger niveau ontwikkelen en dat kan alleen vanuit de alledaagse praktijk. Jouw praktijk bijvoorbeeld.
  • Via de Binnencirkel in sta je in contact met de beroepsgroep en, (zodra je een erkende accreditatie hebt gehaald) heb je de mogelijkheid je te profileren via een persoonlijke pagina op de website van de Associatie en word je betrokken bij de professionaliseringsactiviteiten van de Associatie voor Coaching.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts