Combi Pakketten

Naast onze langlopende opleidingen CPC1 en CPC2 bieden wij een aantal korte opleidingen aan. Sinds kort zijn deze korte opleidingen ook te volgen als Combi Pakketten die zijn afgestemd op het bedrag dat je vergoed kunt krijgen met het STAP-budget. Coaching wordt in de sport, net zo goed als in het bedrijfsle­ven, vaak ingevuld vanuit gedachten van bovenschikking en onderschikking. De coach weet hoe het moet, hij draagt die kennis over aan de spelers, hij laat ze oefe­ningen doen en geeft terugkoppelingen omtrent de juistheid van hun gedrag. Wanneer wij het echter over coaching hebben, dan is dat veel meer vanuit een gedachte van evenwaardigheid. Leidinggevende, begeleiders en medewer­kers zijn partners op de werkplek, die allen hun eigen speci­fieke in­breng hebben om een gezamenlijk eindresultaat te bereiken. Leidinggevende en Coaches binnen hoogpresterende organisaties weten het beste uit mensen en organisaties te halen in plaats van het beste uit zichzelf in mensen te stoppen.

'Coaching = Iemands gehele potentieel aan mogelijkheden aanbo­ren en laten vrijkomen om tot maximale prestaties te komen’.

De korte opleidingen van de Associatie voor Coaching zijn 1 en 2 daagse opleidingen met uiteenlopende onderwerpen. Alle onderwerpen zijn natuurlijk te linken aan het vakgebied coaching en kunnen door een breed publiek worden gevolgd. De opleidingen zijn als aparte opleidingen te volgen maar kunnen ook prima worden gecombineerd. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid in een soort “Cafetaria” model je opleidingen samen te stellen.

Hieronder tref je de verschillende combinaties van korte opleidingen aan en kun je doorklikken voor meer informatie of je inschrijven voor de opleiding. Wanneer je eerst wil kennismaken met een van onze opleiders en wellicht nog wat vragen beantwoord wil hebben kun je rechts kiezen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of je inschrijven voor een van onze “Expedities”.  

Combi pakketten waar je uit kunt kiezen:

1. Coachend Begeleiden & Kunst van het vragen stellen 
2. Coachen van Teamontwikkeling & Afspreken en Aanspreken  
3. Ondernemen voor Coaches  
4. 5 Supervisie/Coach of Mentor Sessies

 Momenteel zijn er geen opleidingen gevonden, bel naar 0492-385544 voor meer informatie.

Momenteel zijn er geen opleidingen gevonden, bel naar 0492-385544 voor meer informatie.

Momenteel zijn er geen opleidingen gevonden, bel naar 0492-385544 voor meer informatie.

Henk Veraart
Henk Veraart
Lees verder
Zeer praktijkgerichte training gegeven door zeer gedreven trainers die weten waarover ze het hebben en je volcontinu uitdagen, Aanrader!
Mona van Wijk
Mona van Wijk
Lees verder
Bewustzijn en verantwoordelijkheid nemen is wat je letterlijk ervaart en leert overbrengen op je coachees. Een uitstekende opleiding als je verder wilt met coaching. Je moet wel bereid zijn om hard te werken. Het resultaat is wat je er zelf van maakt.
Joyce van Deursen
Joyce van Deursen
Lees verder
Goed opgebouwde opleiding. Aandacht voor inhoudelijke kennis, maar ook praktijk. Spannend om een aantal gesprekken te voeren waar anderen naar kijken en het verwerken van de gesprekken was wel werk. Maar het heeft me veel kennis en kunde opgeleverd. Trainers weten waar ze het over hebben.
Previous
Next