icon-avc

Onze kwaliteit wordt voortdurend getoetst


Hoe kies je een goede opleiding? Hoe kies je een gekwalificeerde coach? Hoe blijf je door de bomen het bos zien? Je staat op het punt te investeren in tijd en geld en je wilt graag een goede kans op succes hebben en hoe maak je dan een goede keuze?Veranderen is niet Moeilijk - Associatie voor Coaching

Wij geloven niet in "omgevallen boekenkast" trainingen, maar gedegen en onafhankelijk geaccrediteerde en geregistreerde opleidingen. Onze Certified Professional Coach opleidingen zijn daarom ook Post-HBO geregistreerde opleidingen. Daarnaast vinden wij de verbinding met de beroepsverenigingen belangrijk om vooraan mee te ontwikkelen in de verdere professionalisering van het vakgebied coaching. De Certified Professional Coach opleidingen zijn daarom zogenoemde ACTP (Accredited Coaching Training Program) en erkend door de International Coaching Federation (ICF). 

Onze Supervisie opleiding voor Coaches was in Nederland het allereerste ESQA (European Supervision Quality Award) geaccrediteerde programma, erkend door de EMCC (European Mentoring & Coaching Council). 

Op papier kunnen aanbieders allemaal een mooi verhaal houden over hun kwaliteiten. Maar waar het op aankomt is dat je uiteindelijk een plek vindt, waar je op je gemak bent, waar je wordt uitgedaagd om je te ontwikkelen en waar je concrete resultaten kunt bereiken. 

Kies met je hart en met je oog gericht op je doel!

Ons programma aanbod bestaat uit erkende opleidingen, professionaliserings activiteiten, individuele coaching en supervisie en borging van coaching als management stijl - Team-, en Leiderschapsontwikkeling binnen je instelling of onderneming.

Coachopleidingen

CPC-1 en Schoolcoach 1 ⇒ Post-HBO diploma Certified Professional Coach - Taakbekwaam

CPC-2 en Schoolcoach 2 ⇒ Post-HBO diploma Certified Professional Coach - Vakbekwaam

CPC-4 Supervisie voor Coaches - ESQA Programma

Professionaliserings Activiteiten

Binnencirkel

Bewustwordingsweek

Individuele Coaching en Supervisie

Individuele Coaching

Individuele Supervisie

Borging van Coaching als managament stijl