icon-avc
Home |
 • Coachopleiding |
 • Professional Coach Week - ACC

  Professional Coach Week - ACC  CPC-1 in 6 dagen


  Vaardigheden trainen
  Professional Personal Coaching (één-op-één-coaching) wint veld bij het management, begeleiders, trainers, personeelsfunctionarissen, consultants enz. De  Associatie voor Coaching nodigt je uit om deel te nemen aan een intensieve studie- en werkweek om uw vaardigheden te trainen die de eigen coachingsstijl vorm geven. We doen dit met de deelnemers als 'oefenmateriaal', praktisch zoekend en experimenterend, reflecterend op onze acties in relatie tot beschreven ervaringskennis uit de literatuur.

  De professional coach is resultaatgericht en heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor communicatie. Hij of zij is daarmee géén therapeut, noch supervisor of leermeester. De professional coach luistert, vraagt, ondersteunt waar nodig, ontwikkelt mede nieuwe perspectieven samen met de gecoachte. De coach helpt in het proces van ontdekken en vormgeven, van bewust worden en verantwoordelijkheid nemen.

  Doelgroep
  We richten ons op die mensen die met personal coaching (willen gaan) werken en op zoek zijn naar een stevige basis voor de individuele coachingsgesprekken die ze gaan voeren. Enige levenservaring en werkervaring zijn gewenst. Verder: gezond verstand, inlevingsvermogen, leergierigheid en kritische zin. Voor iedereen die één-op-één coaching als een belangrijk onderdeel van zijn of haar taak ziet, zoals bijvoorbeeld leidinggevenden, directeuren, staf- en P&O-functionarissen, trainers, opleiders en onderwijsgevenden coaches en mentoren.